Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Orientering


Skönt att kunna bjuda in till ett Finalloppsarrangemang igen, det 54:e i ordningen! Men för att kunna genomföra det behöver vi 100-150 funktionärer och hoppas självklart att just DU är en av dom! Här hittar du formuläret för din intresseanmälan!
 
Den gemensamma höstträningen mjukstartar onsdag 18 aug med Motionsorienteringen i Skatås, därefter som vanligt på torsdagarna då vi fr.o.m. 26 aug samlas vid klubbstugan. Vi startar också upp en ungdomsgrupp för de som är ca 10 år och yngre.
 

Samarbete med SportRehab!

(2021-05-14 22:15)
 

Vad händer framöver?

(2021-05-12 20:31)
 
Hoppas på bättre väder på torsdag! Alla har fått ett nyhetsbrev där vi vädjar om assistans på torsdagsträningarna. Läs igenom och anmäl gärna intresse via Klubbaktiviteter!
 
Nu startar vi upp våra torsdagsträningar igen med start nu på torsdag 8 april! Alla har fått 2 Nyhetsbrev i mailkorgen, där tyvärr det första hade fel månad angiven. Självklart startar vi 8 april!
 
Vi fortsätter att publicera förslag på veckans träningar! Utnyttja alla de tillfällen som ges! Se länk nedan eller i den Interna kalendern eller på FB!
 
Nu kan Skidklubbens orienterare göra en insats i Brudarebacken för att glädja inte bara de ansvariga i backen utan även de stora mängder besökare som backen drar! Alla har fått ett Nyhetsbrev hemskickat med info om hur man bokar en tid för insats!
 

Postadress:
Göteborgs SK - Skidor
Box Skatås Motionscentrum
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ga.axel@hotmail.com

Se all info