Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Orientering


Senaste Nyhetsbrevet!

(2020-08-25 23:25)
Nu är vi på gång på riktigt med höstsäsongen 2020! Tävlingar, träningar, arrangemang mm ..... Ett Nyhetsbrev med senaste info finns i era e-postkorgar.
 
Missa inte anmälan till 5 dagars orientering i Göteborg 20-24 juli! Välj antal dagar som passar dig - anmälan senast 12 juli. INGEN efter- eller direktanmälan!
 

Senaste Nyhetsbrevet!!

(2020-06-23 13:59)
Senaste Nyhetsbrevet med info om veckans och några av sommarens aktiviteter! Missa inte det!
 

Uppdaterat träningsschema

(2020-06-10 16:06)
Efter torsdagens träning i Björkekärr (är du anmäld?) blir nästa klubbträning i Härkeshults storskogar, lördag 20 juni. Därefter, den 27 juni, en härlig träning i Bergsjön.
 

Nationaldagsorientering

(2020-06-02 00:00)
På lördag är det Svenska Nationaldagen och det firar vi med att inleda dagen med ett orienteringspass. För kartutskriftens skull - anmäl via Eventor senast torsdag kväll! .... och du missar väl före det inte torsdagens träning i Landvetter?
 
Närmast bjuder familjen Markinhuhta in till Landvetteretappen i Sommarserien! Från detaljerad och småskuren göteborgsk blandskog blir det nu västgötsk barrskog på torsdag. Anmälan och inbjudan på Eventor.
 

Lördagsträning 30 maj

(2020-05-25 21:31)
Vi fortsätter lördagsträningarna, denna gång i Sjöbergen/Röda Sten. För kartutskriftens skull - anmäl via Eventor!
 
En vårsäsong med ett helt annorlunda utbud av OL-aktiviteter än normalt! Vi fortsätter att försöka aktivera oss så gott det går även under juni - uppdatera dig om senaste nytt i det nya Nyhetsbrevet!
 

Lördagsträning 23 maj

(2020-05-19 00:46)
Den ordinarie torsdagsträningen är ju inställd denna torsdag, men istället fixar vi en go träning på Safjället i Mölndal/Krokslätt! Samling kl 10 vid Krokslätts IP. Anmäl via Eventor för kartutskriften.
 
Uppdaterad info om närmaste tidens träningsprogram! Nu flyttar vi ut torsdagsträningarna till terrängområden utanför Skatås.
 

Kommande träningar

(2020-04-15 12:42)
Vi behöver alla frisk luft för att må bra! Skidklubbens orienteringsträning fortsätter på torsdagar och lördagar, självklart med de restriktioner och förutsättningar som ges.
 
Ett nyhetsbrev har skickats ut med info om kommande träningar och nybörjarverksamhet - i närtid ungdomsaktivitet torsdag 2 april och helgträning 4 april. Plus ordinarie torsdagsträning!
 
Vi har tagit fram några förhållningsregler för OL-sektionens verksamhet. Reglerna gäller fr.o.m. nu och tills vidare - i väntan på nya direktiv som gör att vi så småningom kan återgå till "normalläge" igen.
 
I år testar Skidklubben att arrangera ett Naturpass på vår karta i Fräntorp. Ett särpräglat område med två kullar, Valåsen och Källeberget, som erbjuder bokskog, rejäla bergsstup, "rövargrottor" och terräng starkt format av 100 års stenbrytning.
 
I år bjuder vi in till orienteringsläger som upptakt på säsongen!
 

Postadress:
Göteborgs SK - Skidor
Box Skatås Motionscentrum
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ga.axel@hotmail.com

Se all info