Hoppa till sidans innehåll

Skidklubbsnytt


Kenneth Ingemarsson och Knauf Insulation bidrog med isoleringen till den nya servicebyggnaden i Brudarebacken. Ett beundransvärt jobb våra slitvargar gjort med uppfräschningen av husbeståndet i backen! Detaljerad rapport kommer senare!
 
2022 har vi 27 st ständiga medlemmar i Göteborgs Skidklubb. För ett antal år sedan ändrades reglerna för denna kategori medlemmar. Klicka på länken nedan och läs om förutsättningarna och vilka som är ständiga medlemmar!
 

Vasaloppsförsäkring mm?

(2021-12-06 22:20)
Vår samarbetspartner från Finalloppet, Startklar, kommer med ett bra erbjudande på avbeställnings- och olycksfallsförsäkring för alla lopp under 15 månader, gäller både för Vasaloppet 2022 och 2023 och för alla andra lopp i Sverige!
 

Välbesökt Höstmöte!

(2021-10-24 22:25)
Drygt 30 medlemmar deltog på Höstmötet med efterföljande buffé. Från Alfredssons fond premierades Sofia Ebermark (aktiv längd), Daniel Holmberg/Fredrik Kullberg (ungd ledare längd) och Lovisa Leman/Martin Syk (ledare orientering).
 
Halvårsmöte med buffé blir det ikväll, med start i Gamla serveringen i Skatås och därefter buffé i klubbstugan. Några verksamhetsplaner och budgetar hittar ni här på hemsidan.
 
 
En av våra lojala, stora och trofasta medlemmar har stilla somnat in
 

Samarbete med SportRehab!

(2021-05-14 22:08)
Skidklubben har skrivit ett avtal med SportRehab, vilket förhoppningsvis kan inspirera oss att snabbare ta itu med eventuella skadeproblem! Mottagning finns både på Stampgatan och i Frölunda. Klicka på länken nedan för att få lite mer info!
 

Digitalt årsmöte 10 maj!

(2021-04-19 23:26)
Alla klubbens betalande medlemmar har nu fått en kallelse/dagordning i sin e-postlåda. Anmälan till mötet sker via mail till Inger Fredrikson och till de anmälda skickas sedan ut möteslänk mm.
 
P.g.a rådande allvarliga smittläget: Inga matcher, tävlingar, cuper får genomföras för någon åldersgrupp just nu inom alla idrotter, de som får lov att träna får göra det men inga matcher eller dylikt.
 
Skidklubbens årsmöte är flyttat till måndag 10 maj kl 17. Beroende på omständigheterna får vi se om vi sitter inomhus eller utomhus! Klart är att vi skall ha ett gammalt hederligt fysiskt möte!
 
 
 
Nu tar vi nytt tag i utbytet av klubbstugans lås-och larmsystem. Förhoppningsvis kan det bli klart under november månad och alla som har tillgång till stugan kommer att få personlig information när det är dags att byta!
 
Ni missar väl inte halvårsmötet på onsdag? Vi ses kl 19 i "Gamla Serveringen" i Skatås!
 

Postadress:
Göteborgs SK - Skidor
Box Skatås Motionscentrum
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ga.axel@hotmail.com

Se all info