Hoppa till sidans innehåll

Skidklubbsnytt


Ni missar väl inte höstmötet tisdag 22 oktober i klubbstugan? Startar kl 19
 
GSK har tecknat avtal med SKIDOME som medför att SKIDOME ger ALLA (både vuxna och juniorer) medlemmar i GSK 50% rabatt på årskort i SKIDOME.
 

Finalloppet varvar upp!

(2019-08-20 13:27)
Med 2 ½ månad kvar till Finalloppet, 2 november, börjar vi nu varva upp ordentligt! Först ut där det behövs funktionärshjälp är Provlöpningen den 31 augusti. Ett medlemsutskick om funktionärsbehov är just utskickat!
 
Finalloppet håller nu på att utöka och förändra organisationen, allt i syfte att kunna försvara vår renommé som ett av Sveriges mest klassiska terränglopp och locka ännu fler löpare. Nu söker vi en miljösamordnare - något för dig?
 

Medlemsavgiften för 2019

(2019-01-10 23:51)
Då var det dags igen att förnya medlemskapet i Göteborgs Skidklubb! Alla medlemmar med en aktiv e-postadress har fått information om detta i sin e-postlåda. Medlemsantalet 2018 var ca 450 personer.
 
Behöver du ett P-tillstånd i Skatås?
 
Årets utdelning från Ulla o Allan Alfredssons fond går till Tobias Wessman, längdsektionen, och Oscar Wall Jungbjer, orienteringssektionen. Priserna delas ut vid klubbens höstmöte 23/10
 

Klubbens Höstmöte

(2018-10-22 21:23)
Tisdag 23 oktober är tiden för årets Höstmöte, dvs klubbens halvårsmöte. Verksamhetsplaner, budget mm för 2019 - vilka blir årets stipendiater ur Ulla o Allan Alfredssons fond?
 
Har du anmält dig som funktionär till årets Finallopp den 3 november? Då får du i början på nästa vecka mer detaljerad information från Magnus Wall Jungbjer om vad dina uppgifter blir och vilka tider som gäller.
 
3 november är det dags för det 51:a Finalloppet och då behövs det massor av funktionärer! Skulle du inte ha möjlighet att ställa upp just på lördagen finns det självklart andra dagar då vi behöver hjälp!
 
Nu är det dags igen - i Delsjöbacken anordnas en nationell tävling för ungdomar helgen 14-15 september. Även Nordisk kombination ingår med längdmomentet i Kviberg.
 
Ni som ibland vistas i Brudarebacken kan inte ha undgått att se de jättelika bestånden av Jätteloka, denna invasiva och tyvärr giftiga växt. På sikt skall förhoppningsvis den utrotas så gott det går.
 
Finalloppet, ett av Sveriges mest klassiska terränglopp, behöver alltid nya fräscha krafter för att fortsätta utvecklas!
 
En efterlängtad nyhet är att nu gör Längdsektionen en ungdomssatsning och börjar med att bjuda in till en informationsträff 26 maj i klubbstugan.
 

Postadress:
Göteborgs SK - Skidor
Box Skatås Motionscentrum
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46031211005
E-post: ga.axel@hotmail.com

Se all info