Hoppa till sidans innehåll

Information Coronavirus Barn- och ungdomsträning

15 MAR 2020 23:32
Med anledning av Coronaviruset vill vi informera att skidklubben följer myndigheternas råd och rekommendationer. I veckan som varit beslutade Svenska skidförbundet att ställa in samtliga tävlingar som var kvar på tävlingsprogrammet, både nationell
  • Uppdaterad: 15 MAR 2020 23:32

Med anledning av Coronaviruset vill vi informera att skidklubben följer myndigheternas råd och rekommendationer. 


I veckan som varit beslutade Svenska skidförbundet att ställa in samtliga tävlingar som var kvar på tävlingsprogrammet, både nationell nivå och distriktsnivå vilket innebär att Kvällscupsdeltävlingarna som var tänkta att vara i Skidome18/3 och 25/3 är inställda.

Idag gick skidförbundet ut med rekommendationen att man ska väga vikten av att bedriva träning i förhållande till risk för smittspridning, särskilt vid inomhusaktivitet.

Vi har idag tagit beslutet att flytta träningen från Skidome till Skatås, vilket innebär att vi har barmarksträning utomhus från och med kommande veckan och vi utgår från klubbstugan kl.18.
Ta med skidstavar, det kan hända att vi går lite skidgång. Vanliga skidstavar funkar utmärkt. 

Vi vill även uppmana alla att stanna hemma från träningen vid förkylning, även vid lindriga symptom för att förhindra eventuell smittspridning. 
Detta gäller givetvis också oss ledare och vi vill flagga för att träningar kan komma att ställas in med kort varsel om vi blir för få ledare.

Skribent: Fredrik Kullberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Göteborgs SK - Skidor
Box Skatås Motionscentrum
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info