Hoppa till sidans innehåll

Nybörjarkurser i orientering


För VUXNA bjuder vi in till intensiv orienteringsutbildning under två torsdagskvällar i april, med utgångspunkt från vår klubbstuga i Skatås.
- Torsdag 19 april kl 18
- Torsdag 26 april kl 18

Därefter är det fritt att medverka på våra torsdagsträningar under maj månad, då utanför Skatås och med olika teman varje gång.
Kostnad är 300 kr, vilket också ger medlemsskap i föreningen under 2018.

 Anmäl intresse till

Lennart Andersson, info@skidklubben.se eller tel 0709 322 309,

För UNGDOMAR har vi nybörjarträning från mitten av april till skiftet maj/juni. 
Åldrar från 6 år och uppåt


Göteborgs Skidklubb har varje torsdag öppen träning med utgångspunkt från vår klubbstuga i Skatås, dvs samma plats som samlingen är för motionsorienteringarna.
Vi ställer upp med instruktörer och går igenom de grundläggande knepen för att du skall kunna klara av en medelsvår bana. Varje torsdag är fristående och vill du vara med mer än en gång så finns övningar för att ta ytterligare steg eller öva mer på de grundläggande kunskaperna.

Vill du lösa medlemsavgift i Göteborgs Skidklubb får du tillgång till alla medlemsförmåner, som halva startavgiften betald på normala orienteringstävlingar, gratis träning, dusch/omklädning i klubbstugan vid klubbgemensamma träningar, möjligheter att lösa nyckelbricka till stugan för fri tillgång till klubbstugan mm

Uppdaterad: 24 APR 2018 01:02 Skribent: Lennart Andersson
Epost: This is a mailto link

FB Youtube Vi samarbetar med


loggomindre
Postadress:
Göteborgs SK - Orientering
Mattias Grahn, Svanvägen 11
43838 Landvetter

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info