Hoppa till sidans innehåll

Barncancerfonden

09 DEC 2014 16:10
Kära medlem i Göteborgs Turnförening
  • Uppdaterad: 04 JUN 2015 15:58

Jag skriver till er alla så här strax innan Jul för att be er om lite hjälp. 

Föreningen skulle vilja synas mer, nå ut och hitta sponsorer som kan hjälpa oss att växa. Nästkommande år har vi större möjligheter än förut med den nya gymnastikutrustade hall som byggs i Torslanda. 

Det finns många sätt att göra detta men ett sätt som dessutom har ett ännu större och viktigare mål är om man samtidigt kan göra detta och stödja något välgörande såsom Barncancerfonden. Vi har hittat ett sätt att kombinera detta och skulle så gärna vilja ha ert stöd!

Vi skulle vilja be om ett bidrag på t.ex 100kr eller mer som ni sätter in till vårt Postgiro konto för insamling PG 734536-6. Givetvis är detta helt frivilligt (och anonymt) alla bidrag är väldigt uppskattade. Postgirot är vårt enbart för insamling så det är valfritt om man vill skriva någon avsändare. Målet är att nå upp till Silver eller ännu hellre Guld sponsorskap när Team Rynkeby cyklar till Paris (http://www.team-rynkeby.se/)  

Därigenom kommer vi synas på flera större event under nästa år. Vi tror att vi kan nå ut mer som den initiativrika och framgångsrika klubb vi är och synas i ett bra sammanhang. Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden, för Turn blir det en ren insamling och inbetalning men genom att vi samlar in en totalsumma och betalar in i Turns namn kommer vi med på Team-Rynkebys cykeltur i välgörande syfte som en sponsor. Turn får kanaler till andra företag som kanske även kan tänka sig att sponsra oss i framtiden.

Om vi t.ex. kan få hälften av våra medlemmar att avvara 100kr så når vi silvermedlemskap men vi siktar mot guld som alltid.
Om vi mot förmodan inte skulle nå silver eller guld kommer vi att sätta in pengarna som samlats in på barncancerfonden 31 Januari 2015 oavsett.

Vi kommer uppdatera vår Facebook-sida regelbundet med hur insamlingen går fram till jul och sedan skriva om det på vår hemsida i januari.

Va säger ni, nu kör vi!
Mvh Robert Smith - Ordförande

Skribent: Rickard Holst

Postadress:
Göteborgs Turnförening - Gymnastik
Box 108
42321 Torslanda

Besöksadress:
Torshallen Hembygdsgatan 2
42321 Torslanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link