Hoppa till sidans innehåll

KvAG Vårpokal

19 MAJ 2014 15:31
Vårpokalen i Västerås 17-18 Maj 2014.
  • Skapad: 19 MAJ 2014 15:31

När Vårpokalen avgjordes i Västerås den 17-18 maj var det dags för Lilia Meisel att avsluta tävlingssäsongen på ett strålande och imponerande sätt.

Glad och positiv som vanligt äntrade hon tävlingsgolvet direkt efter tågresan och gjorde det hon brukar göra på träningen hemma. Körde igenom serierna i alla redskap utan tjafs och med en härlig inställning. Pang på bara. En miss på 4 redskap blev det och det var som vanligt flickis-salto på bom som ställde till problem. Men, men ”en bom gör inte ett barr, lev på hoppet” som vi brukar säga.

Sammanlagt blev det seger i mångkampen med nästan 2 poäng före tvåan från All Star Gymnastics i Stockholm.

På kvällen begav vi oss till en restaurang tillsammans med lite andra gymnaster och tränare för att fylla på matförrådet en aning. Det blev pizza för Lilia och pasta för Ewa. Det var vi värda.

På söndagen var det dags för grenfinaler och Lilia hade kvalat i alla grenar så det var bara att köra repris på lördagen. Det gick bra igen och det blev seger i hopp, barr och bom. På fristående däremot blev det platt fall på sista voltlängan och nemas medaljos.

Tack för ännu en kul resa med dig Lilia. Det är en fröjd att ha dig som gymnast. Glöm inte att läsa klart din bok som du skall redovisa i skolan så ses vi i hallen i veckan för att lära oss nya övningar till nästa säsong. //ewa

          Lilia-vår-1          Lilia-vår-2

 

 

Skribent: Rickard Holst

Postadress:
Göteborgs Turnförening - Gymnastik
Box 108
42321 Torslanda

Besöksadress:
Torshallen Hembygdsgatan 2
42321 Torslanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link