Hoppa till sidans innehåll

Bulletin 2021

22 DEC 2021 16:39
Coronapandemin fortsätter att ställa till det för oss och resten av mänskligheten. Götene Rundan, som var planerad till 8/5 fick ställas in.
  • Uppdaterad: 22 DEC 2021 16:39

Bulletin 2021 5.docx

Bulletinen 2021

Coronapandemin fortsätter att ställa till det för oss och resten av mänskligheten.

Götene Rundan, som var planerad till 8/5 fick ställas in.

Den 21/8 arrangerade vi för första gången en regularity-tävling med start och mål vid klubblokalen. Tyvärr blev det väldigt få startande, men tävlingen genomfördes med gott resultat tävlingsmässigt.

Ingen Rally Cross den 11/9. Då beslutade vi att köra en rallysprint, men tyvärr fick vi ställa in den pga för få anmälda.

Den 23/10 körde vi som vanligt vår Stadionenduro med drygt 250 startande. MC-folket är tåliga. På dom biter inte en coronapandemin. MC-verksamheten på endurobanan har under hela pandemin pågått som vanligt, och tillströmning av medlemmar som vill köra enduro har varit god.

Vid årsskiftet hamnar vi,  i likhet med de senaste åren,  runt 600 st medlemmar. Härligt att medlemarna står oss bi även i dessa ”svåra” tider.

Jag vill sända ett speciellt tack till de medlemmar, som trots pandemin, hållit igång klubben rent administrativt, Kjell som skött ekonomin, Bengt-Inge som bevakat vår mail etc samt Kenth Matsson som troget tömt brevlådan och vidarebefordrat vid behov. Jan Töre och Thomas Gustafsson har sett till att gräset varit klippt och området varit i ordning.

TACK.

Under sommaren fick vi hjälp med att måla om vårt uthus av ungdomar som kommunen ville sysselsätta. Dom gjorde ett bra jobb.

Planerna för 2022 är följande: 7/5 Götene Rundan, juni nostalgikväll vid äldrecentret, 10/9 Rallycross på Kinnekulle ring och sedan Stadionenduro i oktober. Nu hoppas vi verkligen att vi inte drabbas av restriktioner.

 

 

Nu får vi kämpa gemensamt för att hålla smittan stången. Håll avstånd, strunta i fester och sammankomster med mycket folk, och du, om du inte är vaccinerad, gör det!

 

Styrelsen önskar alla våra medlemmar

EN riktigt GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR.

Skribent: Diego Espinosa Pereira
E-post: Adressen Gömd

Vi samarbetar med GMK:

 

Postadress:
Götene MK
Järnvägsgatan 8
53330 Götene

Besöksadress:
Järnvägsgatan 8
53330 Götene

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info