Hoppa till sidans innehåll

Hur ser resten av året ut??                                      Om jag kunde svara på detta, skulle jag förmodligen vara statsepidemiolog (om det nu stavas så). Men GMK lever vidare. Varje sektion sköter sina sysslor. MC tränar för fullt i Vättlösa.

15 NOV 2020 21:33
  • Uppdaterad: 15 NOV 2020 21:33

Om jag kunde svara på detta, skulle jag förmodligen vara statsepidemiolog (om det nu stavas så). Men GMK lever vidare. Varje sektion sköter sina sysslor.

MC tränar för fullt i Vättlösa. Vi genomförde Stadionenduron på ett sätt som inte skiljde sig så mycket från tidigare. Minimerat antal funktionärer. Som vanligt en mycket lyckad tävling.

Rallycross/Racing. Bröderna Hansen har ju stora framgångar i VM. Gustav och Jimmy kör det dom kan. Förhandlingar pågår angående Rallycrossen nästa år. Erik och co är inte riktigt överens med förbund etc. Vi får avvakta.

Rally. Arbetet med Götenerundan den 8/5 2021 fortgår. Det kommer att vara samma tävling som ställdes in i år. Vi har en deltävling i Svenska Rallycupen, vilket borgar för ett stort startfält.

Klubbens verksamhet går på sparlåga. Bengt Inge bevakar mail etc, Thomas och Jan sköter fastighet och Kenth fixar posten så den hamnar rätt. Kjell ser till att räkningar betalas. Vi har sökt och fått bidrag till vår verksamhet från Sparbanksstiftelsen och staten, vilket hjälper upp ekonomin.

Eftersom smittan tycks öka är det inte sannolikt att vi kan ha något möte i klubblokalen i år. DET ÄR VIKTIGT ATT VI FÖLJER RÅD OCH ANVISNINGAR OCH HÅLLER UT.

I år kommer vi ev. att skicka ut fakturor på medlemsavgift på mail till alla som registrerat en mailadress. DU SOM INTE UPPGETT EN ADRESS TILL KLUBBEN, MAILA TILL This is a mailto link. Vi sparar porto!! 600x11:-. Du som inte har mail får givetvis en faktura på posten.

 

När detta är över, spottar vi i nävarna, förlåt armvecken eller armhålorna, och få fart på klubben igen.!!!

Skribent: Diego Espinosa Pereira
Epost: Adressen Gömd

Vi samarbetar med GMK:

 

Postadress:
Götene MK
Järnvägsgatan 8
53330 Götene

Besöksadress:
Järnvägsgatan 8
53330 Götene

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info