Hoppa till sidans innehåll

Julhälsning/Bulletin

18 DEC 2020 16:24
  • Skapad: 18 DEC 2020 16:24

      Bulletinen 2020

****************************************************************

Coronan är riktig skit!!!.  Det drabbar mänskligheten hårt med många tragedier och mycket elände. Då kan man tycka att våra problem i motorklubben är små, men trots allt är det viktigt att kunna ha roligt ibland, även om världen mår dåligt.

Under året har flera arrangemang ställts in, Götene Rundan, Nostalgikväll och De äldres utfärd.

 

Vi ställde även in Rallycross tävlingen den 12-13 september. Men för att täcka kostnader och samtidigt hitta på något kul, så arrangerade vi en rallysprint den 12/9. Ca 40 bilar sladdade runt både på rallycrossbana och asfalt. En väldigt rolig tävlingsform som smakade mer.

 

Den 10 oktober genomförde vi, med vissa restriktioner, Stadionenduron.   I stort sett lika många startande som vanligt, och trots regn och blöta blev det lyckade tävlingar.  Träningen på Kuleborg har fortgått under hela året. Vi kan konstatera att vi har många ungdomar som tränar och tävlar (när det finns tävling). Bra placeringar i U-SM mm.

 

Hur ser nu framtiden ut? Vi planerar för fullt att köra vår rallytävling Götenerundan den 8 maj. Ansökan är inskickad till Länsstyrelsen. Så boka denna  dag i din kalender. Då är du upptagen. Vi kör samma tävling som blev inställd 2020, ca 4 mil SS på 4 sträckor. Tävlingen ingår i Svenska Rallycupen, så en stor del av svenska eliten kommer.

Vidare har vi beslutat att inte köra Rallycross  2021, beroende på att vi måste ha publik för att få ekonomi. Vi vet inte hur året ser ut, och det har blivit ännu svårare när förbundet dessutom ”stulit” de mest intressanta klasserna. (låter lite som Trump)

Som ersättning för rallycrossen kommer vi även 2021 att köra en rallysprint. Förutom rallybilar räknar vi med att ta med rallycrossbilar och extremecartar. Blir spänande.

Även Stadionenduron planeras i vanlig ordning.

Årsmöte  Vi har beslutat att flytta fram årets årsmöte. Datum inte fastställt. Vi får återkomma via sociala medier om ny tid. Årsmötet måste hållas före juni månads utgång.

**********************************************************************************

I år har vi skickat fakturan på din medlemsavgift via mail till dig som registrerat din mailadress. Du som fått din faktura i brev, var snäll och skicka din mailadress till This is a mailto link för framtida bruk, så är vi rädda om miljön och sparar pengar åt klubben.

 

Styrelsen önskar alla våra medlemmar

EN riktigt GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR.

Skribent: Diego Espinosa Pereira
E-post: Adressen Gömd

Vi samarbetar med GMK:

 

Postadress:
Götene MK
Järnvägsgatan 8
53330 Götene

Besöksadress:
Järnvägsgatan 8
53330 Götene

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info