Hoppa till sidans innehåll

Kinnekulle Ring Rallysprint 12/9.

15 SEP 2020 21:03
Kinnekulle Ring Rallysprint 12/9.
I lördag genomförde vi årets första tävling, ett ny/gammalt koncept. En rallysprint på Kinnekulle Ring.
  • Skapad: 15 SEP 2020 21:03

Kinnekulle Ring Rallysprint 12/9.

I lördag genomförde vi årets första tävling, ett ny/gammalt koncept. En rallysprint på Kinnekulle Ring. Tävlingen löpte som alltid utan problem vad gäller vårt arbete. Tyvärr misslyckades Raceconsulting, som skulle sköta både tidtagning och rapportering, med sitt uppdrag, vilket har skapat irritation. Alla ni som var med och arbetade med tävlingen gjorde ett som vanligt perfekt jobb. De tävlande var jättenöjda med bana och arrangemang för övrigt, men som sagt var, resultatredovisningen är under all kritik. Tävlingen vanns av Andreas Wilke i Ford Escort (nr 6)  och våra ena  förare Magnus Hansen och Erik Larsson blev 1:a resp 2:a i klass ekonomi i samma bil. Därav två nummer på bilen.

Jag som banchef vill framhålla alla funktionärers arbete både före, under och efter tävlingen. En härlig stämning och kul att samarbeta. Särskilt vill jag notera att ett flertal funktionärer stannade kvar efter tävlingen och hjälpte till med ihopplockningen på ett fantastiskt sätt. Tack!!!!. Det tog 45 minuter.

Tack till Jonny Persson för de fina bilderna.

 

Nu ser vi fram mot nästa arrangemang Stadionenduron den 10 oktober på Kinnekulle Ring.  Vi behöver givetvis funktionärer som vanligt. Rallyfolket sköter som vanligt besiktningen.

 

CORONAN

Vi fortsätter följa FHM:s råd, men jag tycker att vi skall ha som målsättning att vi kan genomföra Luciamötet den 14/12. Håll utkik på hemsidan etc.

Skribent: Diego Espinosa Pereira
Epost: Adressen Gömd

Vi samarbetar med GMK:

 

Postadress:
Götene MK
Järnvägsgatan 8
53330 Götene

Besöksadress:
Järnvägsgatan 8
53330 Götene

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info