Hoppa till sidans innehåll

Klubbdyk & utfärder


Gotlands dykarklubb i sig självt ordnar i huvudsak inga utfärder eller resor, allt ordnas av våra medlemmar. I de allra flesta fall läggs helt enkelt en inbjudan upp på klubbens facebook sida eller på klubbens hemsida däe vem som helst som är medlem kan gå in och anmäla sig. 

Tillsammans med övriga klubbmedlemmar kan du upptäcka de närliggande omgivningarna på de populära klubbdyken (lördagar alt söndagar kl 10.00) eller "spontandyken" som arrangeras året runt. Vi samlas vid klubblokalen för att sedan ta oss till dykplatsen. 

Ta med 
  • mat och vätska 
  • fyllda flaskor till utfärden.
  • glatt humör

Kostnader för klubbdyk

Landbaserad naturdyk på Gotland eller Fårö. Passar dig som har certifikatnivå OWD eller högre. Vi träffas på vid Klubblokalen i Visby hamn innan avfärd

Som medlem i klubben är dykutfärder kostnadsfria. Allt arbete inom klubben sker på ideell basis, vi delar på arbete och kostnader. Därför vill vi att samtliga som är med är medlemmar.

Ej medlem

Pris: 150kr

Privata dyk (spontandyk)

Tack vare medlemsforumet på facebook och kontakterna som knyts inom klubben är det lätt att hitta dykkamrater som ofta är redo att åka iväg när som helst och var som helst. All privat dykning , även om det bara är klubbmedlemmar, sker på eget ansvar.

Fri luft och hyra av utrustning

Som medlem kan du köpa luftkort för fria luftfyllningar i klubbens kompressor 

 

  

Uppdaterad: 17 JAN 2018 18:46 Skribent: Anders Nyberg

Postadress:
Gotlands Dykarklubb - Sportdykning
Holmen
62157 Visby

Kontakt:
Tel: 0707413930, 0707977373
E-post: info@gotlandsdykarkl...