Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem i Gotlands Dykarklubb


Som medlem blir du en del av klubben och en del i dess verksamhet. Du får tillgång till organiserade dykaktiviteter och dykningen blir då inte bara säkrare utan också roligare. Då klubbens verksamhet är ideell genomförs alla aktiviteter utan onödiga kostnader och alla kan vara delaktiga i verksamheten.

Varför bli medlem?

Vi premierar aktiva medlemmar och därför försöker vi hålla t ex kostnaden för våra utfärder till ett minimum och är bara till för självkostnader. Som medlem har du möjlighet att vara med att utveckla klubbens framtid. 

Som medlem i Gotlands Dykarklubb blir du även medlem i SSDF, Svenska Sportdykarförbundet. Vilket innebär att man får en försäkring som gäller vid dykning. Genom medlemskap i GDK har du möjlighet att fylla luft billigare och nyttja klubbens kompressor. Medlemmar får även tillgång till klubbens träningstid i badhuset i Visby. Dessutom får man andra medlemsförmåner, som bl.a. dykmedicinsk rådgivning och rabatter. 

Medlemsansökan

När du bestämt dig för att bli medlem så är det enklaste att du anmäler dig genom att betala in medlemsavgiften via klubbens plusgiro. Därefter skickar du ett mail till This is a mailto link med kompletterande uppgifter så vi kan kontakta dig.

Gör så här:

  1. Ta reda på vilka avgifter du ska betala genom att läsa mer nedan.
  2. Betala in avgiften enligt den kategorin nedanför du anser dig tillhöra till vårt plusgiro 188750-4.  Skriv ditt namn samt medlemsavgift på betalningen.
  3. Skicka ett mail till This is a mailto link, där du skriver med ditt namn, adress, telefonnummer och personnummer. - Skriv vilket medlemskap inbetalningen avser.
  4. När det gäller familjemedlemskap så måste ni skriva med alla som skall vara medlemmar.
  5. Välkommen till Gotlands dykarklubb

Medlemsavgifter 2021

Vår medlemsavgift är uppdelad i olika avgifter. Du betalar dels själva medlemsavgiften och dels en avgift för att få fylla luft (denna del är frivillig, men utan den får man inte fylla från kompressorern). Samtliga avgifter gäller för 1 kalendrår (dvs till kalenderårets slut, 31 december.)

Senior: (från det året man fyller 19) 535:-
Dubbelansluten Senior: (redan medlem i annan SSDF ansluten klubb) 245:-
Familjesenior: (det måste finnas en senior i samma hushåll) 415:-
Junior: (upp t.o.m det året man fyller 18) 460:-
Familjejunior: (det måste finnas en senior i samma hushåll) 250:-
   
Luftkort:* Fri tillgång till luftfyllning från klubbens kompressor.  300:-

*Lufkortet är personligt. Det innebär att du kan fylla dykflaskor, som du själv använt eller avser att använda, obegränsat antal gånger under året. För luftfyllning krävs det medlemskap i GDK. Endast personer som har deltagit i GDK luftfyllarkurs får hantera/använda kompressorn. Luften får endast användas till dykning. 

medlemsavgift skall vara betald senast den 31 december samt de övriga 
avgifter som beslutats av föreningen. 

 

Medlemskapets längd

Medlemskap och försäkringen gäller sedan året ut (dvs till kalenderårets slut, 31 december.)

Personuppgifter

Medlem samtycker till att Svenska Sportdykarförbundet (SSDF) antecknar personuppgifter i SSDF:s register samt att uppgifterna, inom ramen för SSDF:s verksamhet, även offentliggörs oavsett framställningsform. 

Uppdaterad: 13 SEP 2020 21:17 Skribent: Anders Nyberg

Postadress:
Gotlands Dykarklubb - Sportdykning
Holmen
62157 Visby

Kontakt:
Tel: 0707413930, 0707977373
E-post: info@gotlandsdykarkl...