Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan 2019


Välkommen till Gotlandslägret 2019!

För 13:e året i rad välkomnar vi fäktare från hela Europa att deltaga på vårt trevliga och lärorika fäktläger.

Vårt mål är att alla, oavsett hur mycket man har fäktats tidigare, ska få en underbar och minnesvärd vecka på underbara Gotland. 

Årets läger pågår mellan 23 juni och 29 juni 

Lägret riktar sig till alla under 18 år, från senior till minior, till femkampare, men också till er föräldrar och anhöriga.

Vapenslagen värja och florett är representerade på lägret även i år.

Kort och gott, vi erbjuder något för alla! Gotlandslägret samlar ett stort antal deltagande där alla oavsett ålder, kategori eller erfarenhet får möjlighet till bra träning blandat med olika utbildningar och möjlighet att möta massa nya vänner.

Lägret hålls i år veckan efter midsommar. Lägeravgiften för alla fäktare inom SvFF är 4050 kr och då får du lägerboende, transfer till/ från färjan och träningarna, upp till 3 träningspass om dagen, helpension och massor nya vänner! Eftersom vi bor på Kneippbyn får deltagarna givetvis gå på Vatten- och Sommarland under hela lägret.

Båtresa kan bokas i samband med lägret i anmälningsformuläret. Om ni väljer andra avgångar eller flyg så gör ni resebokningen separat men ni kan boka transfer via anmälningsformuläret för lägret. Passa på att ta med familj och vänner till Gotland. Alla får ett förmånligt pris med Idrottens Ö.

Tillsammans gör vi Gotlandslägret intressant, lärorikt och roligt!

Lars Johansson, Lägerledare, Gotlands Fäktklubb
This is a mailto link

Uppdaterad: 15 FEB 2018 20:57 Skribent: Stefan Wramner

Postadress:
Gotlands FK - Fäktning
Johanna Martell, Jungmansgatan 190
62151 Visby

Besöksadress:
Atheneskolan, Visborgsallén 24
62150 Visby

Kontakt:
Tel: 0728536524
E-post: info@gotlandfencing....

Se all info