Hoppa till sidans innehåll

Medlemsbrev

11 DEC 2020 18:35
  • Skapad: 11 DEC 2020 18:35

Medlemsbrev!

Trots pandemi och restriktioner så har GMF motocross haft ett händelserikt år. Vi har genomfört 3 träningsläger, 2 klubbtävlingar och 1 lagträning, flertalet arbetsdagar och framförallt ökat säkerheten rejält för vår bangrupp genom att pensionera den gamla vattenbilen och investerat i ett bevattningssystem istället. Ingen träning har blivit inställd pga pandemin, däremot var vi tvungna att ställa in Stockholmscrossen och vår planerade ungdomstävling under sommaren. Vi har under året utvecklat en stabil ekonomi.

Medlemsavgift/årskort

Det är nu hög tid att betala medlemsavgiften för 2021. Tänk på att licensen för 2021 måste vara betald för att få träna.

Medlemsavgiften är oförändrad, 200 kr/person eller 350 för familj

Ett årsträningskort kostar i år 750 kr eller 1250 kr för familj och kan köpas av alla oavsett klubbtillhörighet men gäller endast på Tippen. På hemsidan finner du information hur betalningen går till.

Verksamhet 2021

Vi planerar för klubbtävling på P 18 i mars, klubbtävling Tippen i april, Stockholmscrossen under våren samt träningsläger under vår och höst.

V 30 vill vi arrangera en barn och ungdomstävling (nationell tävling) samt 2 timmars lagtävling. I september firar GMF 100 år där vi deltar. KM på tippen i oktober och spökjakten på P18 i november. MX Fys fortsätter under vinterhalvåret och även Kalles crosskola fortsätter vi naturligtvis med.

Förutom detta så ett antal arbetsdagar såklart 😊 Detta är vår ambition, så får vi se hur året utvecklar sig.

GGN

Vi brukar alltid bjuda på något att äta till alla som hjälpte till vid årets GGN. Pga pandemin avvaktar vi med det men passar ändå på att tacka alla för er insatts.

GMF-GEC P 18

GEC har nu valt att driva Motorgropen P18 i egen regi från 1 januari. Banan kommer vara öppen som tidigare och GMF kommer fortsättningsvis att arrangera tävlingar och driva crosskola där. Vi får nu möjlighet att fokusera enbart på tippen. Vi önskar GEC lycka till med driften och ser fram emot ett bra samarbete.

SKOGSHOLMSBANAN

Skogsholmsbanan eller tippensom den kallas har under en längre tid varit nedläggningshotad på grund av den sluttäckning av Visby deponi som Region Gotland är ålagda av länsstyrelsen att genomföra.

Vi har efter ett noga studerande av ”handboken för sluttäckning av deponi” hittat en möjlig väg framåt som vi sedan presenterat för de representanter som ansvarar för deponierna. Hitintills har detta mottagits positivt och håller på att arbetas in i den förstudie som ligger till grund för länsstyrelsens eventuella godkännande.

Oavsett utfall på länsstyrelsens beslut så ligger planen för täckning av deponin på andra områden först vilket betyder att vi får något år innan det är dags att täcka själva banan.

KLUBBTÄVLING

För att kunna delta i våra klubbtävlingar så måste man vara medlem i GMF, det spelar dock ingen roll i vilken klubb man har motocrosslicensen.
Anledningen att vi väljer att köra de flesta tävlingar som klubbtävlingar är att anmälningsavgiften skulle bli för hög för att få det att gå runt om vi skulle arrangera tävlingarna som nationella. I tävlingsformen ”enklare tävling” kan man inte ha en Guldhjälmsklass.

 

Vi vill med denna information passa på att tacka dig som engagerar dig i föreningen. Inga av våra verksamheter är möjliga om det inte vore för ideella krafter. Vi behöver dock bli fler aktiva, vill du engagera dig i tex, banunderhåll, gräsklippning, kiosk, städning av klubbstuga, maskinunderhåll, tävlingar, mm så kontakta gärna oss. Ju fler vi är desto minde behöver vi göra.

 

God jul och ett gott nytt år önskar Styrelsen i GMF Motocross

Även stort tack till våra samarbetsparter

#Cykelochmchallen
#LBBygg
#Gotlandsrörservice
#Privab
#Imago
#Gutekyltjänst
#Famåkerblom
#Ahlsell
#Mullvaldssgräv
#PUlöfqvist
#Getab
#Regiongotland
#Gotlandsidrottsförbund
#HenrikIsgrensbygg

Skribent: Morgan Carlsson
Epost: Adressen Gömd

Vi samarbetar med

 

Postadress:
Gotlands MF:s Motorcykelklubb - Motorcykel och Snöskoter
Box 1282
62123 Visby

Kontakt:
Tel: 0706288223
E-post: gmfmotocross@hotmail...

Se all info