Hoppa till sidans innehåll

Grangärdeträffen 2009


Busväder vid Sprinten

En löpare som försöker springa från regnet
Foto: Per Winther

En stor eloge till alla orienterare som deltog i DOF-lägret och trots ihållande regn genomfört alla övningar från fredag eftermiddag till söndagens avslutande Sprint-tävling.

Grangärde OK ansvarade för finalen genom Sprint-tävlingen i Sunnansjö där banläggarna Lars och Lennart Andersson placerade ut kontrollerna på tallheden runt Tallmogården. Extra bevakning med nummerlappar och passerkontroll i anslutning till målet gjordes i klasserna H12 och D12. Snabbast bland killarna på den 1600 m långa banan var Jesper Svensk på tiden 8,12 där klubbkamraten från Stora Tuna OK Nils Alexandersson blev slagen med 28 sekunder. I tjejernas klass blev det faktiskt delad seger mellan Erica Edman från Korsnäs och VB OL:s Matilda Eriksson.

 

Sträcktider från tävlingen finns upplagda på WinSplits Online.

Just nu problem med att lägga in länkar på hemsidan, men resultaten skall kunna hittas på följande adress: http://85.89.72.58/winsplits/online/sv/default.asp

Bläddra sedan längst ner på sidan och bocka i rutan för lokal tävling.

 

Flera bilder finns under länken här nedan...

Bilder från tävlingen

 

Sprinttävling 14 juni

Så här ser terrängen ut i Sunnansjö där Grangärde OK för första gången arrangerar Grangärdeträffen som Sprinttävling. Klubben bjuder i första hand till tävling i ungdomsklasserna från HD10-HD20 och är samtidigt avslutning för DOF-lägret som pågår under tiden 12-14 juni i Ludvika där alla VB OL-klubbar står som arrangörer. Det kommer dessutom att finnas Inskolning, U-klasser och ett antal Öppna klasser att tillgå. Inbjudan och möjlighet att anmäla sig kommer att finnas via Klubben On Line fr o m 13 maj. Tävlingen är klassad som närtävling.

 

I tävlingsledningen ingår Inger Mattsson och Jan-Ola Sandström som tävlingsledare och bröderna Lars och Lennart Andersson svarar för alla banor. På bilden här nedan visar banläggaren Lars Andersson en av banorna för Per-Åke Persson, Tryggve Ottosson och Inger Mattsson.

 

Ange alt-text här.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:21 Skribent: Lars Dahlström

Mera info om Naturpasset finns under fliken 

Postadress:
Grangärde OK - Orientering
L Dahlström, Idrottsvägen 9
77155 Ludvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lars.dahlstroem@teli...

Se all info