Hoppa till sidans innehåll

2012


Många vinnare i Naturpasset

Grangärde OK har i sommar arrangerat Natur- och Cykelpass. Följande fem deltagare från Naturpasset får Trisslotter: Inger Henriksson, Birgitta Larsson, Sylvia Andersson, Inka Eriksson och Johan Eriksson.

Deltagare i cykelpasset med trisslotter som vinst: Margareta Lif, Marie Boström, Pontus Bergström och Anna Löfmarck Vaghult.

Startkort med slogan som har skickats vidare centralt för deltagande i tävlingen om stugweekend på Orsa Grönklitt: Jonny och Filippa Isacsson, Agneta Dahlgren, Simon Bergström, Annica Lindell Lang och Inka Eriksson.


Naturpasset kommer 2012 att arrangeras i terrängen öster om Hafstjärn i Nyhammar och kommer att finnas till försäljning vid Sunnansjö Järnhandel, ICA - Grangärde och Konsum i Nyhammar. Kampanjen pågår fr o m 15 maj till 30 september.

Kontrollerna finns utplacerade i terrängen öster om Nyhammar. Totalt finns det 33 kontroller av varierande svårighetsgrad.

För andra året i rad kommer det också i år att finnas en cykelvariant. Om man startar i Nyhammar och tar hela slingan uppgår den till ca 12 km. I stället för skärmar vid kontrollerna finns det en fråga att besvara. Cykelpasset pågår under samma tid.

Priser

Naturpass 50:-

Cykelpass 50:-

 

Vår kontaktperson är Stig Sundin (tel 0240-641008)

e-post: This is a mailto link

 

 

Uppdaterad: 07 MAJ 2013 21:53 Skribent: Lars Dahlström

Mera info om Naturpasset finns under fliken 

Postadress:
Grangärde OK - Orientering
L Dahlström, Idrottsvägen 9
77155 Ludvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lars.dahlstroem@teli...

Se all info