Hoppa till sidans innehåll

Alnö - Graninge 6-1

27 APR 2014 20:58
Man brukar ju säga att ett dåligt genrep innebär bra premiär. Med dagens resultat borde det bli synd om Arnäs hemma på Nipvallen på fredag.
  • Skapad: 27 APR 2014 20:58

Alnö började riktigt bra och vi hade svårt att hitta rätt i försvarsspelet. Med ett något passivt presspel låter vi Alnöpojkarna prickskjuta både ett och två mål från distans.

Halvvägs in i halvleken börja vi komma närmare och matchen blir jämnare. Med ett större bollinnehav på mitten börjar vi också hota bakom deras backlinje. Reduceringen kom till genom att Erik Sehlstedt kliver fram från sin höger ytterbacksplat och vinner en närkamp på mittplan. Danne Westlin fyller på efter vänsterkanten och lägger in bollen i straffområdet. Via en Alnöback går bollen bak och Theo Jakobsson kommer rätt till bollen. Skott från 25 meter via stolpens insida. Ett snyggt fotbollsmål.

Ytterligare läge genom Marcus Hedin, strax utanför, gav förhoppningar om att vi skulle jobba oss in i matchen på allvar. Men Alnö ville annorlunda.

Efter halvtidsvilan kom de ut och satte hög press, löpningar efter kanterna och fick utdelning relativt omgående. Efter halva andra kommer vi tillbaka in i matchen om börjar skapa lägen. Robin Mähler, Markus Hedin och Abdurahim Ali skapade var sitt riktigt bra läge.

Nu återstår veckans träningar och att ladda batterierna inför fredagens premiär mot Arnäs.  

Skribent: Dan Höglund

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ange alt-text här.

Postadress:
Graninge FF - Fotboll
C/O Bertil Helander, Husnäs 141
88293 Helgum

Kontakt:
Tel: 062040028
E-post: This is a mailto link

Se all info