Hoppa till sidans innehåll

Grava SK:s alternativa Serieterräng

17 APR 2020 15:34
På grund av rådande situation med Covid-19 kommer vi få göra förändringar när det gäller vårens Serieterräng.
  • Skapad: 17 APR 2020 15:34

Vi har bestämt oss för att arrangera en alternativ Serieterräng i vår.

Vi tycker alltid att det är viktigt att barn och ungdomar rör sig och har satt ihop ett paket med aktiviteter som ni själva kan göra med era barn vid Tuggelite.  Aktiviteterna består av löpning  (samma sträcka som vanligt), grodhopp, enbenshopp, kullerbytta och springa bakåt.

Ni fyller själva i vad barnen gjort och vilket datum på den anmälningsblankett som vi tagit fram. Ni får själva skriva ut blanketten. Åker ni upp till Tuggelite tre gånger och gör samtliga aktiviteter varje gång så vinner barnen guld och en gång så vinner de brons. Vi kommer hålla en traditionell Serieterrängavslutning med medaljutdelning och korvgrillning, men det blir troligtvis först till hösten. Lämna er anmälningslapp i brevlådan vid anslagstavlan vid omklädningsrummen när ni är klara så vi vet vilken valör på medaljen barnen och ungdomarna ska ha, så informerar vi er om när prisutdelningen och korvgrillningen är.

Vi har inget krav på medlemskap för att delta i den alternativa Serieterrängen, men självklart är det roligt om vi får nya medlemmar.  Ni hittar information om medlemskap på vår hemsida.

Lycka till!

Grava SK

Skribent: Fredrik Ekström
Epost: Adressen Gömd

Huvudpartner

Vi stödjer Grava Skidklubb

sponsorer

Postadress:
Grava SK - Skidor
Postfack 8038
65008 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info