Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer Klarälvsloppet 21-22 september

17 JUN 2019 20:28
Grava SK har ansvaret för sista delen av Klarälvsloppet. Därför behöver vi er hjälp med att vara funktionärer! Anmäl intresse till This is a mailto link.
  • Uppdaterad: 17 JUN 2019 20:28

Det går åt ca 65 flaggvakter och funktionärer på banan och 25 funktionärer i målområdet/dag, lördag och söndag.

Som flaggvakt ska du varna trafikanter, cyklister och gående som är på väg att korsa banan (vid väg eller öppen yta) när tävlande kommer. Använd flaggan för att få uppmärksamhet och meddela att tävling pågår och att de kommer att släppas över så snart som det är riskfritt med hänsyn till tävlande på banan.

Vid en del vägkorsningar bör flaggvakten ha en eller två funktionärer som är placerade före korsningen, som med hjälp av visselpipor förvarnar flaggvakten om att tävlande är på ingång.

För att vara flaggvakt ute på banan gäller åldersgräns 18 år, för funktionär på banan gäller åldersgräns 15 år. I målområdet finns olika arbetsuppgifter som de yngre kan vara med på.

Tider för båda dagarna är kl. 11-19. Schema kommer göras med två pass/dag kl.11-15 och kl. 15-19. Det finns ingen mat till funktionärerna så man tar med egen mat och dryck.

Om Grava får i hops funktionärer till alla pass lördag och söndag kommer vi få ca. 70 000 kr till föreningen. Förra året tog vi hjälp av andra föreningar, vi hoppas att vi inte behöver göra det i år. Därför behöver vi veta redan nu vilka av er som kan vara med, och vilka pass.

Anmäl intresse This is a mailto link. Vi böhöver er hjälp!

Skribent: Grava SK
Epost: This is a mailto link

Huvudpartner

Vi stödjer Grava Skidklubb

Postadress:
Grava SK - Skidor
Postfack 8038
65008 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info