Hoppa till sidans innehåll

Ersättningsregler


Grava SK:s policy för avgifter och ersättning i samband med tävling och träning, säsongen 2018/2019

Spårkortsbidrag – Vi betalar 500 kr i bidrag till ungdomar från 12 år som tränar regelbundet och köper årskort i skidtunneln. Detta gäller även för tränare till ungdomar från 12 år och uppåt.

Träningsläger – Vi betalar hela avgiften för de träningsläger som Värmlands Skidförbund har för ICA och Folksam-gruppen.

Sommarskidskolor – Vi betalar halva kostnaden, dock max 1 500 kr för de ungdomar som deltar på en sommarskidskola. Detta gäller ungdomar födda år 2005 (år 2019) och en sommarskidskola/år

Träningsavgift skidgymnasiet - Vi betalar träningsavgiften för de ungdomar som går på ett skidgymnasium. Dock max. 5 000 kr.

Chip/transponder - Kostnaden för personligt chip samt årsavgift för detta ersätts ej av föreningen.

Startavgifter – Vi betalar startavgifter för samtliga ungdomar upp till 16 år och tävlingssatsande juniorer. Detta gäller för tävlingsklass. För motionslopp och långlopp betalar respektive åkare för själv.

Medlemsavgift – Barn och ungdomar som tränar och tävlar regelbundet ska var medlemmar i föreningen och betala medlemsavgift. Den är 200 kr/år för enskild och 500 kr/år för familj. Den skickas ut under december till den e-post adress som är registrerad i vårt medlemsregister.

Träningsavgift – Barn och ungdomar som tränar och tävlar regelbundet ska betala en träningsavgift på 200 kr/år. I avgiften ingår deltagande på samtliga träningar organiserade av Grava SK, fika på måndagsträningar, startavgifter, visst bidrag till mat i samband med olika aktiviteter klubben har.

Reseersättning – Vi betalar reseersättning med 18.50 kr/mil för deltagande på JSM, USM, Folksam Cup, ICA-cup och Juniorcuper. Max 3 000 kr/resa. Reseersättning betalas inte ut till distriktsnära tävlingar om inte styrelsen meddelar annat.

Boende - Vi betalar del av kostnad för boende för tävlande och en utsedd ledare under tävlingar enligt ovan. Maximalt 300 kr per dygn och person. Samåkning ska tillämpas då det är möjligt. Ingen ersättning betalas ut till ledare i samband med ICA och Folksam cup, då Värmlands skidförbund har utsedda ledare till dessa tävlingar.

För samtliga ersättningar gäller reseräkning med antal mil samt kvitto på boendekostnad.

Skidkärran och spårdragning - Vi betalar reseerättning med 18,50 kr/mil för körning av skidkärra, resor i samband med spårdragning och serviceresor av vår utrustning.

Kassör eller Ordförande ska godkänna varje reseräkning.

/Grava SK:s styrelse 2018-12-26.

 

 

 

Uppdaterad: 28 JUN 2017 06:53 Skribent: Jonas Brandt
Epost: Adressen Gömd

Huvudpartner

Vi stödjer Grava Skidklubb

sponsorer

Postadress:
Grava SK - Skidor
Postfack 8038
65008 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info