Hoppa till sidans innehåll

Ersättningsregler


Grava SK:s policy för ersättning i samband med tävling och träning, säsongen 2017/2018

Spårkortsbidrag – Vi betalar 500 kr i bidrag till ungdomar från 12 år, som tränar regelbundet och köper årskort i skidtunneln. (de som tävlar i klassen 12 år under vintersäsongen).        Detta gäller även för de tränare som deltar på träningar regelbundet i gruppena 3 och 4.

Träningsläger – Vi betalar hela avgiften för de träningsläger som Värmlands Skidförbund har för ICA och Folksam-gruppen.

Sommarskidskolor – Vi betalar halva kostnaden, dock max 1 500 kr för de ungdomar som deltar på en sommarskidskola. Detta gäller ungdomar födda år 2003 (år 2017) och en sommarskidskola/år

Träningsavgift skidgymnasiet - Vi betalar träningsavgiften för de ungdomar som går på ett skidgymnasium.

Chip/transponder - Kostnaden för personligt chip samt årsavgift för detta ersätts ej av klubben.

Startavgifter – Vi betalar startavgifter för samtliga ungdomar upp till 16 år och tävlingssatsande Juniorer. Detta gäller för tävlingsklass. För motionslopp och långlopp betalar respektive åkare för själv.

Reseersättning – Vi betalar reseersättningen med 18.50 kr/mil för deltagande på SM/JSM/USM, Folksam Cup, ICA-cup och Juniorcuper. Max 3 000 kr/resa.

Boende - Vi betalar del av kostnaden för boende för tävlande och en utsedd ledare under dessa tävlingar. Maximalt 300 kr per dygn och person. Ingen ersättning betalas ut till ledare i samband med ICA och Folksam cup, då Värmlands skidförbund har utsedda ledare till dessa tävlingar.

Reseersättning betalas inte ut till distriktsnära tävlingar om inte styrelsen meddelar annat.

För samtliga ersättningar gäller reseräkning med antal mil samt kvitto på boendekostnad.

Skidkärran och spårdragning - Vi betalar reseerättning med 18,50 kr/mil för körning av skidkärra, resor i samband med spårdragning och serviceresor av vår utrustning.

Kassör eller Ordförande ska godkänna varje reseersättning.

 

/Grava SK:s styrelse 2017-06-14

 

 

 

Uppdaterad: 28 JUN 2017 06:53 Skribent: Jonas Brandt
Epost: Adressen Gömd

Huvudpartner

Vi stödjer Grava Skidklubb

sponsorer

Postadress:
Grava SK - Skidor
Postfack 8038
65008 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info