Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästboken"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästboken


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
10 februari 2011 22:06 av Jonas

Skiduthyrning

Klubben har ingen skiduthyrning. Däremot har vi en välutrustad skidkärra som vi lånar ut till skolor och föreningar. Gäller det ett enskilt prova-på-tillfälle, så kan du lämpligen komma på just en prova-på-dag, då det finns möjlighet att låna utrustning.
//Jonas

9 februari 2011 02:15 av Per

Uthyrning skidor

Har klubben någon skiduthyrning? Är sugen att åka men har inga skidor än.

3 februari 2011 10:36 av Robin Säfman

Kilenegården

Hej.
Nu har vi räknat ut hur långt vi åkte sammanlagt
i går på Kilenegården:
60 Mil 1 km och 700 m.
Det blir 6,6 vasalopp ungefär.
Kul!
Lillängsskolan

3 februari 2011 09:46 av jan karlsson

skidkärran

Ett stort tack för igår. Skidkärran var toppenbra!
Barn och personal från Lillängsskolan Hammarö

21 januari 2011 08:09 av Jonas

Skitiga spåret

Jag kan förtydliga lite även här i gästboken vad som hände i tisdags vid pistningen. Skrev det under spårstatus den kvällen. Det var första gången med tö sedan mitten november och det fanns fastfrusen jord innerst i larvfötterna som sedan hade snö och is packat utanpå sig. Detta släppte i tisdags när jag körde i mildvädret. Att det sedan syntes väldigt tydligt på vissa ställen var pga att snön var så mjuk att det inte gick att fräsa sönder jord-isbitarna den kvällen. Ta gärna upp om ni ser dem.

17 januari 2011 16:17 av Bengt OK Tyr

Tack

Vill rikta ett stort tack från OK Tyr till Grava SK som vi har fått låna omklädningsrum, servering och spårsystem av i samband med våran skidorientering igår vid Tuggelite. Ett jättetack till spårförarna som hjälpte till att fixa spåren på morgonen efter snöfallet och mildvädret.

17 januari 2011 12:01 av Observatören

Skitiga spår och gärde

Hej!
Håller med Anders. Såg bruna fläckar överallt och klumpar här och var, troligen av hundbajs som kommit fram när snön tinat och som fastnat på pistmaskinen och blivit utdraget i elljusspåret och över startgärdet, ej något där pistmaskinen inte kört.

16 januari 2011 21:07 av Anders

Skitiga spår

Hej!
När pistmaskinen dragit skatespår i elljusspåret idag, så har det smetats ut en massa skit(antagligen hundbajs) i hela elljusspåret och runt startgärdet. Skidorna blev jättesmutsiga, inte speciellt fräscht inför barn och ungdomsträningen imorgon kväll. Skulle det gå att försöka ploga bort en del att skiten eller vad göra?

9 januari 2011 19:52 av Erik Pütsep

Svar till Lena - Datum för Solstaloppet

Hej Lena och alla andra glada skidåkare!

Ett val av datum är alltid svårt och komplicerat. Årets urvalsfaktorer var tävlingar i Värmland, Dalarna, Dalsland samt tillgång på funktionärer.
När vi lagt detta pussel så var 12 februari det enda möjliga datumet.

Vi hoppas att vi nästa år kan undvika Engelbrektsloppet som jag själv åkte 1998 om jag inte mins fel.

M.v.h Erik

9 januari 2011 16:18 av Marcus Jonsson

Forsättning av nedanstående

Lämplig avgift skulle kunna vara 500-800 spänn per vintersäsong. 50 spänn per gång om man inte löser säsongkort. En liten kostnad mot vad många lägger på skidor och vallor.

Ingen bemanning krävs, istället görs rassior likt dem på kollektivtrafiken. Kör någon utan spårkort måste årskort lösas på plats samt en straffavgift på 500 kronor.

Detta kräver förståss att spår för klassiskt och skate är i perfekt skick på elljus och golf samt att konstsnö läggs vid första minusgrader på elljuset.

Huvudpartner

Vi stödjer Grava Skidklubb

sponsorer

Postadress:
Grava SK - Skidor
Postfack 8038
65008 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info