Hoppa till sidans innehåll

Grennaskolans IOFF - Rodd

tunga gardet cambridge

Welcome to GRIFF Rowing Section.

 

Vad är rodd?

Rodd är starkt förknippat med Oxford, Cambridge och studentliv. Rodd är också en vacker kombination av samspel, balans, styrka och uthållighet. Rodd i en besättning ger den ultimata lagkänslan. Det finns inga stjärnor i en roddbesättning, utan endast en grupp likasinnade individer som strävar mot ett gemensamt mål. När alla är i samspel, balans och harmoni kan stora mål uppnås.

Vem kan ro? Du och en vän! Vi tycker att rodd är en lagsport och erbjuder därför ingen individuell båtträning. Som roddare måste du vara villig att träna på fasta tider, eftersom vi är så beroende av varandra. Roddare förväntas vara självmotiverade och själva kunna organisera sig i fasta besättningar. Vår tid och utrustning är dyrbar, så därför får seriösa roddare första prioritet. Rodd är en underbar sport, som vi hoppas att även du ska få chansen att uppleva!

Träning
Varje roddare är själv ansvarig för sin träning, som sker både individuellt och gemensamt. Vi försöker så länge det är möjligt att förlägga den huvudsakliga träningstiden på Munksjön tillsammans med Jönköpings Roddsällskapet JRS. Under vintertid erbjuds träningspass på roddmaskin minst två gånger i veckan i skolans gymlokal. Detta kompletteras sedan med styrketräning i skolans gym samt med löpträning under hela året.

Griff Rowing Section

Nyheter

Diskutera

 Discussions can we write about developments , training programs, JRS etc

Hem

club description

history

roll at Grennaskolan

boats - cooperation with JRS

goals

racing, tours 

training

Rowing on Munksjö

JRS loggo

GSloggo

IMAG0060

mailaddress here aslo

Postadress:
Grennaskolans IOFF - Rodd
Grennaskolan, Borgmästargården
56322 Gränna

Kontakt:
Tel: 039056164
E-post: This is a mailto link

Se all info