Hoppa till sidans innehåll

Grevagårdens RF - Ridsport

Här kommer nästa medlemsträning!
Sara får presentera sig själv🌟 :
Jag, Sara Rott är glad över att få äran att introducera trickträning och kommunikation från marken för er, en rolig och annorlunda träning som stärker bandet mellan människan och hästen, vi lär oss hur vi kan kommunicera med hästen på ett enkelt och tydligt sätt, och lär oss att läsa av hästarnas signaler.

Med hjälp av trickträning kan man skapa ett band till sin häst som man inte trodde va möjligt, man kan stärka självförtroendet hos en försiktig eller osäker individ, och man kan lugna och komma närmare en bestämd eller självsäker individ, allt beroende på vilken övning eller vilket trick vi lär oss tillsammans med hästen.

Jag kommer att guida er i hur inlärningen och de olika stegen ser ut i några av de vanligaste tricken, samt gå igenom några bra kommunikationsövningar från marken.

Vi kommer att jobba med både positiv förstärkning, negativ förstärkning och shaping, jag kommer att förklara för er hur! Jag tränar gärna med godis i form av foderpellets av något slag, morötter, äpplen eller små (sönderklippta) hästgodisar, hackad lucern eller klippt hö/ hösilage funkar också utmärkt. Det är INTE ett krav att använda godis 🥕🍏 även om jag själv föredrar det.

Till träningen vill jag att du kommer med en idé om vad du önskar att du och din häst ska uppnå tillsammans, antingen något konkret som ett trick eller liknande, eller en känsla du vill att ni ska uppnå tillsammans, så kan jag på bästa sätt hjälpa er att jobba åt rätt håll.
Till träningen behöver din häst en vanlig grimma och ett grimskaft, ett arbetsrep går också bra. Du behöver hjälm, bra skor gärna med stålhätta, ett dressyrspö och godis till hästen om du vill använda det!

Ni kommer bli uppdelade 3st i varje grupp, 17.00, 18.00, 19.00

Anmäl intresse till mejl, This is a mailto link @ Grevagårdens Ryttarförening

Väldigt roligt att intresset för Johan Lundh är så stort🌟

18/4 börjar vi med en heldag ute hos Johan Lundh på deras fina utebana, dit alla är välkomna, stor som liten, Anmäl via mail till This is a mailto link
Ange namn och höjd.
Vi kommer följa upp med två tillfällen på Grevagården 28/4 och 26/5 mer info om dessa tillfällen kommer. Kostnad 450kr/träning och Grevagårdens RF står för anläggningshyra och gofika under dagen🌟
Betalas via swish till Marie Ljungsqvist (070-944 52 02) i samband med att grupperna publiceras veckan innan, Grevagårdens RF välkomnar våra medlemmar och tackar @stalljohanlundh för att vi får kommma🌟

Ny år och det betyder att det är hög tid att förnya Ditt medlemsskap och det gör du enklast genom att betala in medlemsavgiften enligt nedan.

Bankgiro GRF

205-5622

Medlem i GRF 2021

Junior 200 kr

Senior 350 kr

Ange i inbetalningen:

Namn
Personnummer
Adress
Postnummer
Postort
E-postadress
Telefonnummer

Skicka bild på betalningen till:
Lotta Zetterström
E-post: This is a mailto link

För att vi ska få till vårt medlemsregister är det viktigt att Du skickar bild på betalningen tillsammans med ovanstående uppgifter.

Tack på förhand!

Styrelsen

 

 

 OBS!

Viktig information!!!
Funktionärskuponger som delats ut tidigare än 2020 och där det inte står "giltigt 1år" på kupongen, måste lösas in innan 20201231 annars blir de oglitiga.
 

 

 

 

Nya produkter upplagda i vår shop.
Gå in och titta...
(klicka på bilden nedan för att hamna i vår shop)
har du inget konto..klick HÄR för att skapa ett.

Shop

 

Egna nyheter

2020-03-13
Lagtävling hoppning Div3 i Alingsås omgång 1 Inställt
 
2020-03-09
Nu är de första medlemsaktiviteterna för våren 2020 bokade. Titta under Täningar/Medlemsakiviteter
 
2020-03-03
Lagt in Lagtävlingar
 
2020-03-03
Nu mina vänner, börjar det närma sig för våra Nationellahopptävlingar. 27-29/3-20 Funktionärer till banan, framhoppningen, parkeringen, funktionärsfika, alltiallo och sjukvård...
 
2020-03-02
Spana in våra nya klubbkläder som nu går att beställa genom den nya Webbshopen!

Postadress:
Grevagårdens RF - Ridsport
Arinell & Sand Rredovisning, Gransikagatan 10
54140 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: grevagardensrf@hotma...

Se all info