Hoppa till sidans innehåll

Värmländska Nyheter


Hög tid att skicka in era nomineringar till stipendium från Stiftelsen värmländsk idrott.
 

God Jul & Gott Nytt År!

(2020-12-22 17:58)
Fram till 11 januari 2021 har flera av oss som arbetar på RF-SISU Värmland ledigt och det kan dröja innan vi svarar via mejl eller sociala medier. Gäller dina frågor Covid-19 hänvisar vi till Riksidrottsförbundet för uppdaterad information.
 
Det är dags att slutrapportera er förening/förbunds utbildningsverksamhet för 2020. Ett år där många möten skett anpassat och digitalt, men ändå räknas. Läs mer om hur ni rapporterar era lärgrupper, föreläsningar och utbildningar.
 
Så här innan jul meddelar Swedbank och dess ägare, Sparbanksstiftelsen Alfa, att de kommer fördela stöd till idrottsföreningar som ingår i deras verksamhetsområde. Stödet är till för att stötta föreningarnas barn- och ungdomsverksamhet.
 
Ta del av inspelning av informationsstunden om de nationella allmänna rådens påverkan på idrottsrörelsen.
 
I studier kring framgångsrika utvecklingsmiljöer har organisationsledarna visat sig centrala och väldigt betydelsefulla. Med bakgrund av det görs nu en gedigen utbildningssatsning för dig som vill utveckla barn- och ungdomsidrott på bästa sätt.
 
Med anledning av införandet av nationella allmänna råd från den 14/12 bjuder RF-SISU Värmland in alla föreningar till en informationsstund på torsdag via Teams.
 
Nu är det hög tid att slutrapportera er planerade och genomförda folkbildningsverksamhet för 2020 till RF-SISU Värmland. Senast den 14 januari vill vi ha era uppgifter.
 
I dag får värmländska idrottsföreningar besked om summan av krisstöd för perioden juli-september 2020. Se listan över föreningar som tilldelas stöd.
 
Skatteverket erbjuder kostnadsfria webbinarium där ni som förening får lära er mer om vad ni behöver tänka på i rollen som arbetsgivare, samt vad som gäller för att lämna kontrolluppgifter.
 
Ta del av inspelning av informationsstunden om de nya lokala allmänna råd.
 
Endast bokade besök tillåtna.
 
Drygt 275 föreningsrepresentanter samlades under torsdagskvällen på ett extrainkallat digitalt möte om de skärpta restriktionerna.
 
Med anledning av de nya restriktionerna för idrotten Värmland bjuder RF-SISU Värmland in alla föreningar till informationsstunder via Teams.
 
RF-SISU Värmlands distriktsidrottschef Thomas Sundenhammar och ordförande Kicki Johansson kommenterar de skärpta restriktionerna för idrottsrörelsen i länet.
 
12


Våra Sponsorer


Abia

Grums Måleri

 Peks Mek

 ProSeal

Säljex

Triton

Postadress:
Grums BMK - Badminton
c/o Dick Granberg, Skolbacken 14B
65671 Skattkärr

Kontakt:
Tel: +46764246960
E-post: dickgranberg@hotmail.com

Se all info