Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Nu är det hög tid för föreningar att ansöka om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK) för vårens aktiviteter 2022. Senast 25 augusti ska er ansökan var inne.
 
Följ med på resan att utveckla värmländsk idrottsrörelse.
 
Hur kan kommunpolitiken hjälpa idrotten efter pandemin och vilka politiska förslag har partierna kopplat till idrotten? Ta del av svaren i RF-SISU Värmlands kommunala valenkät.
 
RF-SISU Värmland välkomnar dig och din förening att gå med den samlade idrottsrörelsen i Wermland Prides parad i Karlstad 3 september.
 
Se våra öppettider under semesterperioden.
 
Det går fortfarande bra att redovisa utbildningsverksamhet. Ni föreningar och förbund som avslutat er utbildningsverksamhet (lärgrupper, föreläsningar, kurser, processarbete och kulturarrangemang) passa på att redovisa innan semester och ledighet.
 
RF-SISU Värmland bjöd cirka 160 idrottsungdomar i Värmland på sportbion ”Jag är Zlatan”. Föreningarna fick chansen till en kul och kostnadsfri biokväll som nu efterföljs av viktiga reflektioner i laget eller träningsgruppen.
 
I 72 år har idrottsskolan gett barn och ungdomar ett sommarlov fyllt med glädje, gemenskap och rörelse. En stor del i framgångsreceptet: välutbildade ungdomsledare.
 
I en enkät från Riksidrottsförbundet uppger nästan hälften av de svarande värmländska idrottsföreningarna att de bedriver sin verksamhet på en anläggning som har ett stort behov av renovering.
 
Vi bjuder lag och träningsgrupper i distriktet på sportbion ”Jag är Zlatan”. Ta chansen till en kul och kostnadsfri biokväll som efterföljs av viktiga reflektioner i laget/träningsgruppen.
 
Läs sammanfattningen från årets distriktsstämma.
 
Traditionsenlig utdelning av stipendier och utmärkelser vid RF-SISU Värmlands årsmöte.
 
Gå en kurs hos oss i april månad.
 
Mer än varannan idrottsförening är orolig för framtiden och för det tapp av medlemmar, ledare och tränare som skett under två år med corona. Föreningarna oroas också över ekonomin. Det visar en färsk rapport från Riksidrottsförbundet.
 

Gå en kurs hos oss!

(2022-03-02 12:45)
Nu drar vi igång med vårens utbildningar. Spana in mars månads kurser och se till att säkra din plats.
 
12

Här är våra träningstider sommaren 2022: 

Seniorträning

Söndagar kl. 20:00 - 22:00


Kontaktinformation föreningen

Grums BTK
Björnbärsvägen 25
66432 Grums
info@grumsbtk.se
Tel: 0762663716, 0707871696

 


 

För senaste informationen:

facebook

  


 

Vi finns också på instagram

instagram

 


 Räknare: räknareRF

Postadress:
Grums Bordtennisklubb - Bordtennis
Grums BTK, Björnbärsvägen 25
66432 Grums

Kontakt:
Tel: 0762663716, 0707871696
E-post: info@grumsbtk.se

Se all info

 

Våra sponsorer:

 

Byggvision

 

 

hagens mekaniska