Hoppa till sidans innehåll

Resultat, Pokaljakten 1, Lindesberg 20180218

18 FEB 2018 20:09
  • Uppdaterad: 18 FEB 2018 20:15

Då var årets första Pokaljakt genomförd. Den arrangerades av Frövi Judo. Igår arrangerades en Distriktsfortbildning samt en pokaljaktsdomarutbildning, därmed två dagar i Lindesberg. 

Idag representerades klubben av Rebecca, Emmelina, Lydia, Max och Loke. Speciellt för idag var att Emmelina och Lydia fick sina första pokaler då de nått över 100 poäng! Stort grattis :)

Max var först ut att tävla från Grums-gänget. Han vann sin första match efter 29s, först på kast som följdes upp av fasthållning. Den andra matchen vanns på W/O. Detta resulterade i en förstaplats i gruppen (40 poäng), vilket betyder att han får sin 100-poängspokal på hemmaplan i Grums den 8/4!! :-)

Näst först ut var Emmelina. I hennes grupp var de tre tjejer så hon fick gå två matcher. Hon vann sin första match på poäng efter 1min 22s. Den andra matchen skadade hon tyvärr knät och fick avbryta efter 1min 38s. Det resulterade i en tredjeplats för Emmelina som ändå kämpade riktigt bra, och viktigast av allt var det inget allvarligt med knät utan det gick bra ändå!! 

Däremellan var det Rebeccas tur som fick gå tre matcher, då de var fyra tjejer i hennes grupp. Hon fick gå tre riktigt tuffa matcher och slet riktigt bra i samtliga, men tyvärr förlorade hon på poäng och tid. Men som sagt, riktigt bra kämpat av Rebecca och hon får med sig 20p hem till nästa pokaljakt! :-)

Sedan var det Lydias tur att gå upp på mattan! Hon vann sin första match efter 1min och 56s. Hon vann även sin andra match på poäng. Den sista och tredje matchen var riktigt tuff och det räckte inte riktigt till för en tredje vinst. Men Lydia kämpade sig till en andraplats i sin grupp och har därmed 30p att ta med sig till nästa Pokaljakt! :)

Sist men inte minst, var det Lokes tur! I hans grupp var de fyra killar, alltså väntade tre matcher. Loke vann alla sina matcher efter många bra försök till kast och uppföljning med fasthållning. Riktigt bra kämpat! Även han får pokal på hemmaplan nästa Pokaljakt och då är det 200-poängspokal som gäller!

Resultat:
Max: 1a
Rebecca: 3a
Emmelina: 3a
Lydia: 2a
Loke: 1a

Som sagt, riktigt bra kämpat av samtliga! Nu blir det hem och träna ännu mer inför nästa tävling. Ser bra ut inför kommande tävlingar i år :)

Stort tack till Frövi Judo för en riktigt trevlig judohelg med bra arrangemang! :)

Skribent: Linn Sundfors
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Grums JK - Judo
Jan-Erik Sundfors, Vitmossavägen 3
66432 Grums

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info