Hoppa till sidans innehåll

Årets sista Bandyligeomgång

01 MAR 2009 12:28
Hemma på Tansvallen spelades årets sista omgång i populära bandyligan.
  • Skapad: 01 MAR 2009 12:28

Strålande vinterväder och perfekta isförhållande avslutade årets upplaga av vår populära bandyliga. Femton lag kom till spel och vi gästades denna gång av långväga gäster i form av Söråkers IF som ställde upp med två rena flicklag i avancerad grupp.

 

Vi ledare måste framföra ett stort tack till planskötarna som gjorde deta möjligt på så kort varsel. Vi fick ta över arrangemnaget från falu bs i onsdags p.g.a att de prioriterade P17 slutspel på Lugnet. och på fredagen tittade gruset fram, men med idoga arbete fick de till isen ändå.

 

För GIF:s del tackar vi och tar emot för arrangamanget. Över 100 barn som spelade och närmare 400 på plats på Tansvallen fick uppleva en rolig dag. Att bandyligan är populär med dess spelform är inte att ta miste på, denna gång valde vi att ytterligare laborera med planstorlek, och vi hade utökat måtten på för avancerad nivå samt tagit bort sargen närmast målburen, ett lyckat drag som får ligga till grund för fortsatt planering till nästa säsong.

 

För våra spelare i klubbarna som detta år spelade i avancerad nivå blir utmaningen att hitta rätt spelform till nästa år. Vi ledare som varit med under dessa två år får sätta oss ner och diskutera efter säsongen hur vi vill gå vidare. Men det känns som vi är på rätt väg med det tänk vi hade denna sista omgång. För medel óch lätt nivå tror jag vi hittat helt rätt, och kan spinna vidare på det vi har.

 

Bandyträningen fortsätter som vanligt ända tills det inte finns minsta lilla isgnutta kvar på Tansvallen, gäller även skridskoskolan.

 

Stort tack till alla ledare, klubbar o föräldrar som gjort vintern till en rolig bandyfest för barnen.

 

 

 

Skribent: Pär Uhlin

Postadress:
Grycksbo IF BK - Bandy
Pär Uhlin, Box 20
79020 Grycksbo

Besöksadress:
Pär Uhlin, Bergsgården 58
79191 Falun

Kontakt:
Tel: +46703725982
E-post: par.uhlin@dalaidrott...

Se all info