Hoppa till sidans innehåll

GIF-Rättvik

13 FEB 2009 22:45
Ett lite försenat referat från A-Lagets match mot Rättvik
  • Skapad: 13 FEB 2009 22:45

Grycksbo – Rättvik  
 

Grycksbo A-lag mötte på söndagsförmiddagen 8/2 Rättvik IFK. 

Matchen inleddes med ett par snabba anfall från båda lagen, men trots otroligt fina insatser utav våra planskötare, blev snön som öste ner, allt mer i vägen för att kunna ordenlig bandy. Rättvik började med lyror ganska snabbt, vilket Grycksbo inte riktigt var beredda på, något som straffade sig med en 0-3 underläge väldigt tidigt i matchen,. 

Första målet för Grycksbo kom genom en hörna slagen av Kristoffer Niwong som slår in den bakom den forne Grycksbomålvakten Jonas Meurke. Grycksbo fick en nytändning och började jaga en comeback i matchen, vilket kom tillslut. Efter att Grycksbo missat en straff kom 2-3 målet efter fin genomåkning av Eric Danielsson som kunde lägga in bollen bakom målvakten.  

Rättvik var lite ur balans, och det såg stundvis lite skakigt ut i deras försvar när Grycksbo pressade på. Trots detta lyckas Rättvik ta nya krafter och slå in 2-4, även 2-5 hann komma innan Markus Fritz på en ny hörna slår in 3-5 till Grycksbo.  

Åter igen kliver Eric Danielsson fram och skjuter utifrån som resulterar med en reducering till 4-5. Rättvik svarar snabbt på denna framfart och puttar Grycksbo tillbaka genom att slå in 4-6.  

Grycksbo lyckas göra ytterligare ett mål på hörna, och åter igen är det Kristoffer Niwong som lyckas överlista målvakten. I ett senare skede får Grycksbo ett frislag från kanten som Patrik Sjögren slår in mycket elegant i mål.  

Dock kommer inte Grycksbo närmare än såhär, Rättvik kliver ifrån de sista minuterna och slutsiffrorna slutade med hela 6-9 till Rättvik IFK.  

Grycksbo kämpade tappert med det räckte inte hela vägen, stort TACK till alla som hjälpte till med snöröjningen inför och under matchen, ni gjorde det möjligt att spela! 

Skribent: Tack Niwong för referatet...

Postadress:
Grycksbo IF BK - Bandy
Pär Uhlin, Box 20
79020 Grycksbo

Besöksadress:
Pär Uhlin, Bergsgården 58
79191 Falun

Kontakt:
Tel: +46703725982
E-post: par.uhlin@dalaidrott...

Se all info