Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till Säsongs och Framtidsplanerings möte

06 SEP 2009 20:48
Fredag och lördag den 23-34 oktober. Inbjuder vi alla intresserade och kallar alla ansvariga personer. Till ett stort "synliggörande möte" för kommande säsong gällande såväl bandy som fotbollskommitténs framtida verksamheter.
Vi beräknar att samlas 17.00 på fredagen och avsluta vid 21.00. Vi startar åter lördag förmiddag ca 10.00 och avslutar vid 17.00. Därefter väntar en middag för de som vill. Läs mer...
  • Skapad: 06 SEP 2009 20:48

Vart är vi ?

Vart vill vi?

Vad kan vi ?

Hur gör vi?

Det är några av kärnfrågorna som vi önskar få svar på under dessa timmar tillsammans.

 

Grycksbo BK inbjuder alla medlemmar och ansvariga ledare, tränare, aktiva och supportrar mm, till ett för oss i GIF väldigt viktigt planeringsmöte. För bandyns del kommer vi planera säsongens verksamhet. För fotbollens del gäller det att diskutera fortsatt verksamhet, d.v.s vilken verksamhet som är aktuell att bedriva säsongen 2010.

 

Vi kommer att dela in oss i nedan angivna grupperingar. Där vi hoppas alla finner sina områden som just ni brinner lite extra för. De personer som idag är ansvariga eller verksamma inom någon av grupperingarna, förutsätter vi ställer upp mangrant om inget förhinder föreligger.

För er seniorspelare inom såväl bandy som fotboll, hoppas vi ni själva utser personer som representerar varje gruppering. Någon från respektive lag måste ta ansvar att fördela uppgifterna på er inom laget eftersom vi har den ledarbrist som vi har idagsläget. Extra viktigt för fotbollen som inte utsett någon kommitté som representerar er, och för seniorbandyn eftersom vi inte funnit någon ansvarig tränare/ledare.    

 

Idrottsverksamhet fotboll senior/ungdom, en eller två grupperingar

- Vad vill vi ha? Seniorlag är det viktigt och i så fall för vem? Hur gör vi då och vem gör vad?

- Ungdomslag, har vi hittat rätt i vår rekryteringsmetod och är det rätt väg att gå även kommande säsong?

- Utbildning! Vintern erbjuder lite andrum som kan användas till att förkovra sig ytterligare inom fotbollens värld . Vilka utbildningar finns det för mig?

- Vilken ekonomi krävs för att driva Tansvallen sommartid (fotbollssäsongen) och är vi beredda att mobilisera den apparat som detta kräver.

- Vilka utses till att bilda fotbollskommittén? Denna säsong har det inte funnits någon kommitté vilket innebär att till kommande säsong- ingen kommitte = ingen fotboll. Är det vad vi vill?  

 

Idrottsverksamhet bandy senior/ungdom, en eller två grupperingar

- Vad vill vi ha? Seniorlag är det viktigt och i så fall för vem? Hur gör vi då och vem gör vad?

- Vilken ekonomi krävs för att driva Tansvallen vintertid (bandysäsongen) och är vi beredda att mobilisera den apparat som detta kräver.

- Vilka utses till att bilda bandyskommittén 2010/2011? (ingen kommitte = ingen bandyl)

 

Anläggning fotboll repektive bandy

- Vad kostar det att driva bandy respektive fotbollsverksamhet?

- Hur finansierar vi det?

- Vilka större "måste" investeringar står vi inför?

- Hur finansierar vi det?

 

Marknadsgruppen

- Företagskortet

- Däckbytardag

- Sportbytardag

- Nyårsbandyn

- Veteranmarknad

- GIF dagen

Från bandysidan förslås följande personer ingå

Kent Danielsson, Ruben Strömberg, Peter Nilsson, Bo Jansson med sammankallande Peter Hallblom

 

Från fotbollen föreslås ingå ?????

 

Idagsläget finns det ett flertal personer från bandyns sida som ingår eller kommer ingå i varje gruppering, till detta finns Eva och Annika som drar lasset kring anläggning och ekonomi.

Bandyn har kommit långt i sitt arbete med att strukturera sin verksamhet idrottsmässigt, men mycket jobb finns kvar att göra. Vi ser det som ett jättebra tillfälle att samlas och tillsammans ge varandra energi att gå vidare på.

Annläggningsbiten är en stor fråga som måste sättas under dessa dagar, Eva o Annika kommer att presentera exact hur mycket det kostar att driva verksamheten vintertid, vilket ger oss en klar bild av vad vi står inför.

Vi hoppas att vi tillsammans målar upp bilden av vad vi vill göra sportsligt under denna säsong och under nästkommande säsong.  Och att vi får bilden klar för oss vad som krävs för att driva vår anläggning.

 

Pär Uhlin kommer kontakta alla nuvarande ledare inom bandyn och mobilisera dem. Han kommer även att be A-laget i fotboll att tänka till på sin fortsatta verksamhet och be dem ansluta till träffen.  

Frågorna är många men möjligheterna fler.  

 

Mer info och program kommer när vi spikat plats mm.

 

anmälning skalla göras till Pär Uhlin via mail This is a mailto link senast måndagen den 19 oktober, uppge även om ni avser att äta middag på lördagkväll. 

 

återkommer med mer info, träna hårt så länge!

Skribent: Pär Uhlin

Postadress:
Grycksbo IF BK - Bandy
Pär Uhlin, Box 20
79020 Grycksbo

Besöksadress:
Pär Uhlin, Bergsgården 58
79191 Falun

Kontakt:
Tel: +46703725982
E-post: par.uhlin@dalaidrott...

Se all info