Hoppa till sidans innehåll

Jämn match på tansvallen

15 FEB 2009 15:49
GIF-U13 mötte Borlänge Söndagen den 15/2.
  • Skapad: 15 FEB 2009 15:49

Första halvlek var väldigt jämn och slutade 0-0. Både Grycksbo och Borlänge hade bra chanser i första halvlek och Grycksbo missade också en straff.

I andra halvlek hade båda lagen taggat upp sig lite och det var lite mer fart på skridskorna. Äntligen kom första målet för Grycksbo på hörna. Det var Anton Birkehag som elegant smälde in den. Borlänge var inte sena att kvittera genom en fin genomåkning. Även i denna halvlek missade Grycksbo en straff...

I femtonde matchminuten lyckades Viktor Linde att åka igenom Borlänges försvar och sätta det efterlängtade 2-1 målet. Nu var det bara för Grycksbo att hålla ut för att kamma hem första segern för säsongen, men i sista minuten på matchen blev det en situation som ledde till en utvisning för Grycksbo och ett frislag för Borlänge som de snyggt sattte i Grycksbo´s målbur och därmed fastställde slutresultatet 2-2.

Resultatet var ganska rättvist då det var en väldigt jämn match. Alla i Grycksbos lag gjorde bra ifrån sig men värd att nämnas extra är Anton Birkehag.   

 

Bilder från matchen finns i webbalbumet.

 

Skribent: Tord Strömberg

Postadress:
Grycksbo IF BK - Bandy
Pär Uhlin, Box 20
79020 Grycksbo

Besöksadress:
Pär Uhlin, Bergsgården 58
79191 Falun

Kontakt:
Tel: +46703725982
E-post: par.uhlin@dalaidrott...

Se all info