Hoppa till sidans innehåll

Referat Gubb o Gum match mot A-lag

02 MAR 2009 10:34
Det satt hårt åt!
  • Uppdaterad: 19 MAR 2012 14:53

Årets match på Tansvallen spelades under februari mellan Gubb o Gummlaget och Årets version av A-laget. Medverkande i äldre laget där de spelare som hållit sig från isen flest antal år måste uppmärksammast. De var profilerna Pelle "Fibbla" Hellström, Jocke "Buffeln" Nordlund, Bosse "Röris" Karlsten,                                Kent "Murbräcka" Danielsson, Johnny "Drillo" Grönoset, och Peter "Dribbla" Alm.

 

Lite synd att Ola och Franco i Edsbyn inte vågade låna ut målvakten Bo "Älgen" Larsson så tätt inpå slutspelet, motiveringen var inte rädslan för skador utan rädslan för att avslöja hans formtoppning inför kvartsfinalerna mot Vänersborg. Men till nästa år får Bruket gå in och hyra in honom åt oss. Vi tvingades nu leta i garaget efter målvakt och vi hittade där nått rappel som vi tillslut lyckades leda ut.  

Lillis i Hammarby var däremot mer samarbetsvillig och lät låna ut Björne Bengtsson, -han behöver få känna på lite lättare motstånd var ledningens kommentar. Björne tackade för det och sprutade in mål i matchen, vilket imponerade på Lillis, Björne kan nog känna sig säker på en plats i första elvan mot SAIK.

 

Matchen i övrigt dominerades stort av gammgänget så länge orken varade (2 min). Men vi kunde ändå gå till halvtidsvila med ledning 4-1.

I andra halvlek som inte blev så kort som de första på 30 minuter utan varade snarare 130 minuter. Här började orken att tryta och ungtupparna kunde gå ikapp och förbi. Om jag inte har fel tror jag det blev 7-5 till ungtupparna. GRATTIS NI ÄR BÄST!

 

Men vänta till nästa år då skall vi förhandla med SAIK om att få låna Bosse Jansson, Vetlanda att släppa Björne Engholm, och vi har fler ESS i rockärmen.

En trevlig avslutnings form på säsongen som vi kommer att fortsätta med, nästa år på en fredagkväll med lite god mat efteråt och en stor publikfest.

 

Utmärkelser i matchen

Matchens bentackling               Jocke "Buffeln" Nordlund

Matchens rövtackling               Pelle "Fibbla" Hellström

Matchens dribbel                     Peter "Dribbla" Alm

Matchens målkung                  Björn "Bajen" Bengtsson

Matchens Skott i mål               Jonas "Tarmen" Meurke

 

Tack för en trevlig kväll alla gubbar o gummor o ungtuppar.

 

 

Skribent: Pär Uhlin

Postadress:
Grycksbo IF BK - Bandy
Pär Uhlin, Box 20
79020 Grycksbo

Besöksadress:
Pär Uhlin, Bergsgården 58
79191 Falun

Kontakt:
Tel: +46703725982
E-post: par.uhlin@dalaidrott...

Se all info