Hoppa till sidans innehåll

Träningstider bandy

21 AUG 2014 14:11
Varje tisdag 1730-19 00 samlas vi på Tansvallen för barmarksträning. Varje helg har vi dessutom istid på rink. Kontakta eva på 0703-72 59 82 för exakta istider då det varierar vecka från vecka.
  • Skapad: 21 AUG 2014 14:11

Bandysäsongen står för dörren och som läget är nu kommer vi arbeta med att få fram våra talanger på följande vis.

Skridskoskola

Börjar så snart vi har is hemma på Tansvallen, där leker vi under ledning av Bo Karlstens och Helena Mas in färdigheter som våra barn behöver för sin fysiska utveckling, till hjälp har vi skridskor. Barnen är födda japp det är de! Och de äldsta brukar vara ca 6 år.

 

Bandyligan

Dessa barn har kommit ett steg vidare i sin utvecklingskurva och börjar träna i augusti och får möjlighet till att ta klivet in på rinken under helgerna redan i augusti. Vi kommer under september även träna inomhus i hallen i Grycksbo. Ledare är som föregående år Malin Asplund, Patrik Niklasson, Jocke Ljungberg, Pär o Eva. Patriks Söderqvist, mfl.

 

Grycksboligan

Är för de barn som kommit ytterligare ett steg på vägen i sin utveckling. Vi tränar på rinken under helgerna samt i hallen i Grycksbo. Tränare är som föregående år Patrik S, Pär o Eva, Jonny o Eva, Mats, mfl

 

Utvecklingsgruppen

Är våra äldsta ungdomar under A-laget. Vi tränar på rinken med start i augusti samt i hallen i Grycksbo. Här får alla som vill köra hårt vara med oavsett ålder vi kommer under september träna fyra pass i veckan. Ledare är Jonny o Eva, Jens, Mats, Mats, Pär o Eva, Hasse o Gus.

 

För mer konkreta träningstider kontakta eva på 0703-72 59 82 (beroende på skiftande istider på rinken mm)

Skribent: Pär Uhlin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Grycksbo IF BK - Bandy
Pär Uhlin, Box 20
79020 Grycksbo

Besöksadress:
Pär Uhlin, Bergsgården 58
79191 Falun

Kontakt:
Tel: +46703725982
E-post: par.uhlin@dalaidrott...

Se all info