Hoppa till sidans innehåll

Mor och dotter spelade kanske sin sista match tillsammans

09 FEB 2020 12:16
Eva och Wilma Uhlin spelade kanske sin sista match tillsammans borta mot Kalix under helgen 2-3 februari 2020.
  • Uppdaterad: 09 FEB 2020 12:16

En dag i bandylivet för Grycksbos damlag och utvecklingsgruppen....

Efter en lång resa på 13 timmar upp till Kalix som på grund av ett broras gör att damlaget kommer fram 15 minuter innan mactchstart och de får byta om i panik innan matchen så vinner laget ändå med 6-0 över Kalix. Matchen som kanske är den sista som mor och dotter, Eva Palm-Uhlin och Wilma Uhlin spelar tillsammans.

Trots snöstorm, 7 grader kallt så var alla taggade. Vår målvakt Elin var sjuk så utespelarna Tova och Maja fick stå i mål varisn halvlek och båda höll nollan!! Helt otroligt.

Utvecklingsgruppen spelade dagen efter i om möjligt än värre väder, tyvärr förlorade vi med 4-0 i den matchen, men vi var stolta över dem ändå.

Mer kuriosa var att Mats "Nanen" Eriksson en gammal GIF-spelare, son till legendaren Jan "Nanen" och brorson till självaste "Bempa" kom ner och lagade mat och underhöll oss efter utvecklingsgruppens match. Ett stort tack till Mats för det stora spons till vår lilla klubb det innebar att få gratis mat till 40 personer. Mats fick GIF-boken som tack. Alltid något och han blev glad för det lilla.

Hemvägen var jobbig med svår halka, men våra chaufförer Håkan Norberg och Magnus Henningsson rattade säkert och fint hela vägen. Det blev också ett stopp i Örnsköldsvik på klassiska godisstoppet, de har flera tusen sorter och gjorde nog sin årsvinst på oss. Bussen kunde knappt rulla hemåt.

 

Postadress:
Grycksbo IF BK
Box 20
79020 Grycksbo

Besöksadress:
Tansvallen
79020 Grycksbo

Kontakt:
Tel: +46703725982
E-post: par.uhlin@dalaidrott...

Se all info