Hoppa till sidans innehåll

Centrum


Från och med 2014 har GIK tagit över ägaransvar, driftsanasvar och verksamhetsansvar för Centrum i Grytgöl. Centrum är en stor samlingslokal belägen mitt i byn med en stor samlingssal med läktare, fyra mindre samlingslokaler för möten samt ett kök med serveringsrum. Anläggningen var tidigare ett Folkets Hus men det mesta tyder på att den nu, i GIKs regi, återtar sitt ursprungliga namn, CENTRUM.

GIKs ambitioner är att  utveckla verksamheten och hitta nya aktiviteter samt att i framtiden verka för att få till en digital anläggning för biovisning. Den gamla tekniken med 35 mm film är otidsenlig och det är svårt att över huvud taget få tag i filmer .

Ledamöterna i den gamla FH-styrelsen har gått upp i GIKs Samhällssektion och meningen är att GIK ska kunna sköta anläggningen med sin personal och sina resurser. Övertagandet har skett i bästa samförstånd och Finspångs Kommun har fått information om detta.

Vill Ni boka lokal eller bekanta er med anläggningen: sms:a eller ring till Göran 070-662 83 10, eller mail: This is a mailto link .

Uppdaterad: 01 MAR 2014 17:25 Skribent: Joakim Nyander

 

 

Postadress:
Grytgöls IK
Getryggen 175
61274 Grytgöl

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info