Hoppa till sidans innehåll

Hockeyrink och Lekpark


Hockeyrinken vid skolan

GIK ansvarar tillsammans med Framtidsföreningen ( f d föräldraföreningen i skolan)för Hockeyrinken på skolgården, också kallad för ÖDMANS Arena. Till vintern 2013-2014 sattes en helt ny sarg upp och vi gjorde grundläggande markarbeten för att underlätta spolning. Arbetet finansierades med stöd av många företag i trakten samt många ideella arbetstimmar. Vissa arbetsinsatser återstår inför nästa säsong.

Under de senaste vintrarna har vi haft osedvanligt många dagar med perfekt is vilket en skara entusiaster ser till. Det finns ett önskemål om en vattenpost alldeles i anslutning till rinken vilket skulle underlätta ismakarnas arbete väsentligt. Isen nyttjas flitigt av elever på skoltid och med facit i hand var det rätt att den flyttades från sin gamla plats i byn.

 

Lekparken i byn

Den kommunala lekparken mitt i byn sköttes inte så vidare värst varpå GIK erbjöd sig att ta ansvar för den. Alternativet hade varit att den hade försvunnit helt. Nu försöker GIK att hålla den öppen och det finns planer på att utveckla den successivt om och när ekonomin tillåter.

Uppdaterad: 01 MAR 2014 17:01 Skribent: Anders Bengtson

 

 

Postadress:
Grytgöls IK
Getryggen 175
61274 Grytgöl

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info