Hoppa till sidans innehåll

Klubbinfo


Välkommen till Gunnesby Hästsportklubb som är "Den lilla klubben med de stora aktiviteterna"

I Gunnesby HSK välkomnar vi alla som älskar hästar och vi visar alla respekt. All verksamhet präglas av god hästhållning och det är självklart för oss att hästens välbefinnande sätts i centrum. Det är klubbens mål att värna om alla medlemmar oavsett intresse. Här finns tävlingsryttare i flera discipliner, ryttare som tränar, ryttare som älskar att rida i skogen, mammor, pappor, medryttare, syskon och andra som trivs att vara i stallet!

Basen för vår verksamhet har vi i Säve på Hisingen och anläggningen drivs av Therese Nilsson. Är du intresserad av stallplats, träna med oss eller bara är nyfiken så kan du läsa mer om anläggningen på www.gunnesbystall.se . Givetvis behöver du inte stå på anläggningen för att vara medlem i vår förening.

För dig som älskar att rida ut har vi tillgång till Sveriges längsta anlagda ridled som går från Klareberg via Gunnesby och forstätter mot Askesby. Ridleden är tänkt att tillsammans med befintliga stigar och vägar förbinda alla större stall på Hisingen.  

Klubben har också en egen hinderpark som får utnyttjas av våra medlemmar.

Är du tävlingsintresserad finns tillgång till tränare i dressyr och hoppning. I vår klubb finns ingen konkurrens mellan tävlingsryttarna utan alla hejar på varandra! Vår ambition är att vi ska kunna ha lag i alla divisioner och discipliner, så är du intresserade av att delta i lag, kontakta oss genom att mejla till till This is a mailto link och ange din nuvarande tävlingsnivå.

Gunnesby HSK vill också öka intresset för medlemsengagemang så har du idéer, önskemål eller frågor – kontakta vår styrelse This is a mailto link 

Du har väl inte missat att Gunnesby HSK har en egen facebooksida

Gunnesby HSK - Ridsport

Bildad [saknas] Information
Föreningsnummer 39147-48
Postadress Saga Stokholm, Brämaregatan 2a
41704 Göteborg
Besöksadress Gamla Kornhallsvägen 11
42372 Säve
Telefon [saknas] Information
Mobil +46702922435
E-post This is a mailto link
Hemsida https://www5.idrottonline.se/GunnesbyHSK-Ridsport/
PlusGiro 1678598-2
Organisationsnummer 802430-4449
Föreningens hemsidor

logga stor

Gilla_hast_2

Gilla_hast_11

 

Våra tävlingar sponsras av:

Fröken Iris logga

Scandic Horse

 

logga myone

 

Medlemserbjudande prenumerera på Kentaur och få rabatt;

Beställ hästtidning

 

7 6 Therese Hoppning 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Gunnesby HSK - Ridsport
Saga Stokholm, Brämaregatan 2a
41704 Göteborg

Besöksadress:
Gamla Kornhallsvägen 11
42372 Säve

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

<a href="http://clk.tradedoubler.com/click?p=23365&a=2176386&g=20751698&EPI=11271&url=https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/28884-gunnesby-hsk" target="_blank"><img src="http://impse.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20751624)a(2176386)" border=0></a>