Hoppa till sidans innehåll

Föräldrautbildning Johan Fallby

15 OKT 2019 19:17
10/11 kl. 14:00-17:00 föräldrautbildning/föreläsning med utgångspunkt i att få föräldrarna att reflektera över sitt beteende gentemot sina barn ur ett hållbart motivations- och lärandeperspektiv. Utbildningen hålls i kommunens lokaler.
  • Skapad: 15 OKT 2019 19:17

Bakgrund

Johan Fallby är idrottspsykologisk rådgivare, författare, föreläsare och före detta landslagsman i bordtennis. Efter bland annat uppdrag för fotbllslagen  F.C. København och Djurgårdens IF, tio år som ansvarig för idrottspsykologi på Svenska Fotbollförbundet och mängder av uppdrag för föreningar i olika idrotter, Sveriges Olympiska kommitté (SOK), specialidrottsförbund och Riksidrottsförbundet (RF), arbetar han idag i Fallby Idrott & Psykologi AB samt Fallby & Johannesson AB. Uppdrag görs inom både idrotten och näringslivet.

 

Johan Fallby är knuten till och deltar i forskningsprojekt med forskningsgruppen i idrottspsykologi på Högskolan i Halmstad sedan snart 20 år.

Utbildning

Utbildningen är grundläggande från Halmstad Högskola och Lunds universitet i psykologi med inriktning idrott samt pedagogik. Utöver det finns det en doktorandutbildning i psykologi vid Stockholms universitet och GIH Stockholm. På gott och ont avslutades den bara månader innan disputation på grund av arbete på Svenska Fotbollförbundet.

 

En grundutbildning i kognitiv beteendeterapi (tidigare KBT, steg 1) och samarbetet med handledaren legitimerad psykoterapeut Elizabeth Ekman ligger till grund för kvalitetssäkringen av det rådgivande arbetet.
Skribent: Per Ruthström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gustavsbergs IF BMK - Badminton
Väderkvarnsvägen 3, Pernilla Rosteck
13441 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info