Hoppa till sidans innehåll

Utflyktskartor i pappersformat


Klicka på länken – kartnamnet – så ser du kartans exakta utbredning.

Kartorna uppdateras regelbundet så det är inte säkert att kartans nuvarande innehåll stämmer exakt med bilden du får upp på skärmen.

Följande utflyktskartor finns för närvarande till försäljning:

  1. Velamsund
  2. Gustavsberg Norr
  3. Gustavsberg Söder
  4. Brunn
  5. Återvall - Långvik
  6. Björnö - Långvik
  7. Hemmesta
  8. Brevik - Saltarö
  9. Djurö - Stavsnäs
  10. Myttinge

 Översikt_Utflyktskartor.jpg

Samtliga kartor är i skala 1:15 000 och i A3-format. Första kartan kostar 80 kr och följande kartor i samma beställning kostar 30 kr st.

Ett köp sker genom att skicka en beställning med e-post till This is a mailto link (Åke Andreasson) och en kopia till This is a mailto link (Bertil Lundkvist)  Ange ditt namn, adress, telefon samt vilken/vilka kartor du vill ha.

När du får en bekräftelse swishar du betalningen till 070-732 03 45, Åke Andreasson. Ange ditt namn under Meddelanden. 

Kartorna skickas i ett vanligt kuvert och detta kan innebära att de efter Postens hantering inte är lika fina när de når dig som när de skickades. Detta är emellertid inte något som påverkar kartornas användbarhet.

Vi vill göra dig uppmärksam på att de kartor som säljs är Utflyktskartor och inte de kartor vi använder för träning och tävling. Utflyktskartorna är en förenklad version av en orienteringskarta men komplettera av information som kan vara intressant för allmänheten. En utförligare beskrivning av Utflyktskartorna finns på sidan Information om kartor.

Alla kartor är upphovsrättsskyddade enligt lag. Detta innebär att det är tillåtet att kopiera för den egna familjens behov men inte för ändamål avsedda för andra.

Uppdaterad: 02 NOV 2017 19:27 Skribent: Björn Linder

Postadress:
Gustavsbergs OK - Orientering
C/o Jan Lavén, Kvarntorpsvägen 15
13441 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info