Hoppa till sidans innehåll

På gång i GOK

02 DEC 2019 09:20
Styrelsen har precis haft ett styrelsemöte och nu har vi en massa kul att berätta om. Verksamheten i vår klubb löper ju hela året – även på vintern - så vi hoppas att så många som möjligt vill hänga med på de aktiviteter som finns planerade!
  • Uppdaterad: 02 DEC 2019 09:30

Skinkloppet söndagen den 15 december. En traditionstyngd tillställning där det handlar om att gissa sin tid och komma så nära man kan. Gemensamt fika och mys efteråt och fina priser till vinnaren. Vi kommer vara vid Farstaborg men håll utkik efter mer info om anmälan mm. Peter och Janne (Landen och Lavén) håller i arrangemanget.

Årsmöte lördag den 15 februari. Vi tränar tillsammans från kl. 10 och drar sedan igång årsmötet vid 13.00. Vi kommer vara på Farstaborg och ev. ordnar vi gemensam soppa innan mötet.

Träningar fortsätter vi med varje tisdag. Oftast är det löpning och styrka från Hemmestaskolan, med inne-OL för de allra yngsta. Ett par tisdagar är det natt-sprint-cup och då är vi på andra platser. Håll koll på kalendern och kom och träna!

Vår egen tävling 2020. Vi arrangerar en långdistans vid Lillsved den 26e april. Vi kommer behöva många funktionärer så vik det datumet i kalendern. Christina S och Gunnar L är tävlingsledare och håller för fullt på att kontakta huvudfunktionärer.

Jukkola 2020 går i Rovaniemi. Planer finns på att åka tåg norrut och det kan bli en riktigt spännande tävling i norra Finland. Mer info kommer men vik helgen 13–14 juli om du vill delta.

Norrängen är riven. Som många vet så tog stormen Norrängen förra vintern. Nu har ett stort jobb gjorts av ett antal frivilliga (under ledning av Bertil) och stugan är nedmonterad och mycket omhändertaget. En del kvarstår att transportera bort, men det jobb som gjorts har varit ovärderligt för att vi ska lämna platsen på ett gott sätt!

Styrelsen deltog vid StOF-konventet i november. Mycket information på en eftermiddag kring arrangemang, ungdomsaktiviteter, markfrågor och förbundets arbete. En viktig sak som vi kommer ta upp på årsmötet rör ett eventuellt O-ringen i Stockholm 2025. Vi uppmanar också de som vill att besöka förbundets hemsida och se på listan över intressanta kurser man kan gå under vintern.

Om du vill utveckla någon del av verksamheten – hitta på något spännande – eller arrangera något: tveka inte! Kontakta styrelsen så hjälper vi till!

Välkomna till verksamheten i Gustavsbergs OK!

 

/Styrelsen

Skribent: Gunnar Lindberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gustavsbergs OK - Orientering
C/o Jan Lavén, Kvarntorpsvägen 15
13441 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info