Hoppa till sidans innehåll

På gång i GOK

21 SEP 2018 15:55
Här kommer lite information om vad som är på gång i Gustavsbergs OK i höst och vinter!
  • Uppdaterad: 21 SEP 2018 15:55

  • Det är full fart på träningar och tävlingar. Alla är välkomna på tisdagarna och information finns som alltid i kalendern på hemsidan.
  • Natt KM kommer att genomföras tis. 16/10 vid Lillsved för alla åldrar. Vik datumet så kommer mer information om anmälan mm snart.
  • Dag KM för vuxna kommer att genomföras söndagen den 28/10, även det vid Lillsved. Det kommer finnas banor att träna på även för de yngre, och vi har dusch och samlingslokal inomhus där vi kan vara efteråt.
  • Under vintern tar vi tillbaka konceptet med fasta kontroller och söndagsträningar med soppa. Detta år testar vi dock att utgå från Farstaborg och med kontroller runt ”Knuts hav”. Vi hoppas att det gör att fler kan och vill komma när det blir närmre och vid vår klubbstuga!
  • I slutet av mars, 23/3, kommer vi att arrangera tävling nästa gång. Det blir en tidig vår-tävling eftersom vi sedan har sommarserie och U-serie i augusti. Tävlingen i mars blir från Ekvallen med banor bortanför Ösby-grind. Christina och Erica Strandberg är tävlingsledare och de kommer snart höra av sig till funktionärer!
  • Utbildningar kommer det finnas under vintern i förbundets regi. Om ngn är intresserad av att exempelvis lära sig mer om banläggning, arrangemang eller ungdomsträning så läs på StOFs hemsida och prata med oss i styrelsen. Vi ser gärna att fler skaffar banläggarkort eller lär sig mer om träning och arrangemang.
  • En inspirerande träningsdag i vinter för att hålla igång under vintern planeras till 12 januari. Det blir som i fjol en dag tillsammans med Vaxholms OK (även denna gång ute vid Lillsved). Mer info kommer så klart.

Slutligen. Snart är det 25 manna! Hoppas alla som vill springa hört av sig till Gunnar, Thomas eller Erica. Nu tar vi ut lagen och publicerar senast 1 v innan på hemsidan.

Styrelsen

Skribent: Gunnar Lindberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gustavsbergs OK - Orientering
C/o Jan Lavén, Kvarntorpsvägen 15
13441 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: 0857032405
E-post: This is a mailto link

Se all info