Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsläger Kolmårdsdubbeln

08 FEB 2019 20:11
Du hänger väl med...?
  • Skapad: 08 FEB 2019 20:11

Tävlingarna går av stapeln 6-7 april och bjuder som tidigare först på en medeldistans följt av stafett i form av den klassiska Kolmårdskavlen. Tävlingsarenan är vackert belägen precis intill Lilla Älgsjön. Det erbjuds två fina tävlingar i två helt olika partier. Medeldistansen kommer att gå nordost om arenan medan stafetten avgörs sydväst om arenan på kartan som heter Kolmårdens Tak. Terrängen är typisk fin Kolmårdsterräng med en blandning av öppna tallbevuxna hällmarker och mer tunglöpta partier med sankmarker och blåbärsris. Som vanligt perfekt stafettuppladdning för alla klubbar inför 10-mila och i år dessutom bra förberedelse inför sommarens O-ringen i Kolmården.

Vi kommer att bo i Ålberga på 
Dambroängens föreningshus. Det är en liten gymnastiksal med samlingslokal och stort kök. Omklädningsrum med dusch och bastu. Förläggning på hårt underlag. Moderna luftmadrasser rekommenderas. Boendet är bokat från fredag-söndag. Det finns även plats att parkera husvagn utanför. Stor fotbollsplan finns tillgänglig utanför huset.

Kostnaden för boende är 150:-/pers.
Vi lagar mat tillsammans och delar på kostnaden. Anmäl ditt deltagande i Eventor under klubbaktiviteter senast 20 mars. Anmälan till tävlingar senast 31/3.

Skribent: Martin Bellander
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gustavsbergs OK - Orientering
C/o Jan Lavén, Kvarntorpsvägen 15
13441 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: 0857032405
E-post: This is a mailto link

Se all info