Hoppa till sidans innehåll

V45 och VIKTIG info framåt

01 NOV 2020 15:08
  • Uppdaterad: 01 NOV 2020 15:08

Nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten - 20201029
 
Som ni säkert hört så fattade just Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkare i Stockholm ett beslut om skärpta allmänna råd för oss i Stockholm. För oss i GOK gäller följande från 29/10 till och med den 19/11:
 
· Träning för barn födda år 2005 och yngre kan fortsätta som vanligt.
· För ungdomar födda 2005 eller senare kommer vi starta upp tisdagsträningarna igen nu på tisdag (v 45, dvs. 3 november) från Hemmestaskolans lågstadium.
 
· Natt KM tisdag 3/11 kommer att skjutas framåt i tiden och genomföras som en Corona-anpassad tävling i december, om så är möjligt.
 
· Träning för vuxna och ungdomar födda 2004 och äldre pausas. Vi uppmanar till individuell träning.
  
· Föräldrar ska i allra möjligaste mån hålla avstånd till varandra och ledare vid ungdomsträningarna. Om vi genomför nattorientering kan föräldrar vara med och skugga sina barn – och om vi tränar löpning eller annat runt Hemmestaskolan vill vi att föräldrar tar en egen löprunda, promenad eller håller sig borta från själva träningen.
  
Ytterligare förändringar kan komma att ske med kort varsel även under ovanstående period om Folkhälsomyndigheten tar ytterligare annat beslut.
Håll koll på tävlingskalendern – har du anmält dig till tävling så har den sannolikt ställts in (gäller exempelvis Novembertävlingarna, Höstlunken och Mila by Night #1).
  
Har du ytterligare frågor, kontakta Gunnar på 072-201 55 67 eller This is a mailto link.
Var rädda om varandra!
  
/Styrelsen
Skribent: Jonas Holmgren
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Gustavsbergs OK - Orientering
C/o Jan Lavén, Kvarntorpsvägen 15
13441 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info