Hoppa till sidans innehåll

 

 

 

Vinterhälsning från styrelsen i Gustavsbergs OK

07 JAN 2021 22:32
Hej och god fortsättning! Vi hoppas att ni alla hållit er friska och att helgerna bjudit på både återhämtning och tid för träning. Vi i styrelsen vill gärna informera er om både praktiska saker och en del roligheter som 2021 kommer att bjuda på!
  • Skapad: 07 JAN 2021 22:32

Corona och våra träningar: Till att börja med, som de flesta säkert sett så har Region Stockholm kommit med strängare rekommendationer (jämfört med folkhälsomyndigheten) vilket innebär att all organiserad träning oavsett ålder ställs in fram till 24 januari. Vi får följa den fortsatta utvecklingen och kalender och FB kommer användas för att informera om när träningarna drar igång igen. Vi respekterar självklart de rekommendationer som kommer men hoppas och tror på träning snart igen! 

Tävling i påsk: Klubben är uppsatt på att arrangera en nationell tävling i påsk och planen har varit att använda den tävling/banor som lades på hyllan i och med Corona i mars förra året.  Dvs. centralt i Gustavsberg med banor norr om Ösby Grind.  Nu är ju läget som det är så vi planerar och förbereder till viss mån och har olika scenarion för ögonen. Allt från inställt – anpassat – och någorlunda normalt. Blir det tävling så kommer det som vanligt behövas funktionärer så ha gärna den 4 april noterad i kalendern.

ICA sponsrar vår ungdomsverksamhet: Vi är mycket glada att berätta att ICA Maxi Värmdö från 2021 kommer att sponsra vår ungdomsverksamhet. Samarbetet innebär både ett finansiellt stöd och en möjlighet att synas såväl i butiken som deras digitala kanaler.

Hitta ut och naturpasset 2021: Under 2021 så kommer klubben att göra en storsatsning på friskvård och aktivitet i Värmdö.  Vi kommer arrangera både Naturpasset (med skogsfokus)  och Hitta Ut (med lite mer närområdeskaraktär). Hitta Ut är ett koncept som finns på över 50 orter och som bygger på att man via sponsring kan erbjuda en gratis karta med checkpoints som lockar till orientering för alla åldrar.  Vi har klart med tre företag som sponsrar, och kommunen ställer upp med en liten peng och praktiskt stöd.  Hör av er om ni vill veta mer eller har ngn ingång till ytterligare sponsring (företag som vill synas på kartan som ska distribueras så vitt och brett vi kan i kommunen och via kassorna på ICA). 

Ny Aktivitetsgrupp vill blåsa liv i de sociala aktiviteterna: Det är dags att få fart på sociala aktiviteter, alternativ träning och en massa annat kul! Initiativtagare är Malin Strandberg men gruppen vill ha många medlemmar och det är upp till var och en vad man vill bidra med och vad man vill ska hända! Hör av er till Malin om ni vill veta mer eller vill hjälpa till!

Klädbeställning under våren: Håll ögonen öppna om ni har slitna eller inga kläder. Som vanligt blir det en beställning av klubbkläder undrar tidig vår.

Tävlingar och stafetter: Vi hoppas självklart på bl.a. stafetter i år.  Håll ögonen öppna för intresseanmälan. Redan nu finns en nyhet/intresseanmälan för Tiomila!

Årsmöte 20 feb: Notera datumet i kalendern och läs alla handlingar som läggs upp på hemsidan några veckor innan.  Som ni förstår så finns det stor risk att det blir digitalt – alternativt senareläggs om det ser ut att kunna genomföras på Farstaborg senare under våren och stadgar och regler så medger.

Som vanligt – hör av er om ni undrar ngt, tycker ngt, vill arrangera ngt, eller bara vill snacka!

Styrelsen i GOK

(Gunnar, Malin, Janne, Christina, Thomas och Peter)

Skribent: Gunnar Lindberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gustavsbergs OK - Orientering
C/o Jan Lavén, Kvarntorpsvägen 15
13441 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info