Hoppa till sidans innehåll

Policy läger och resor


Policy för resor och läger förknippade med ungdomsverksamheten i Gustavsbergs OK

Ungdomar och ledare i Gustavsbergs OK åker under varje år på resor/läger för att träna och tävla. Det är viktigt att det råder en tydlighet kring vad som gäller för ersättning – både för ungdomar och ledare. En policy är vägledande i detta men det är viktigt att det sker kontinuerliga avstämningar mellan ungdomsrådet och klubbens styrelse kring omfattningen av resandet och vid planeringen av årets aktiviteter.

Följande policy har beslutats av styrelsen för Gustavsbergs OK under 2019 för att gälla tillsvidare.

  • Ungdomar, upp till HD16: Betalar 50% av lägerkostnad för resor och läger som sanktionerats av klubbens tränare/ledare eller styrelse. Vid läger som avviker från det som kan anses normalt (exempelvis utlandsläger med förbund eller andra klubbar) så krävs avstämning med styrelsen.
  • Ledare: Klubben betalar avgift för en ledare per 5 deltagare. Vid tävlingsresor kan denna ersättning delas mellan de föräldrar/ledare som åker med och detta hanteras med fördel internt. En ledare kan ansöka till kassören om ersättning. För StOF sommarläger står klubben för hela avgiften för alla utsedda ledare.

/Styrelsen i GOK, hösten 2019.

Uppdaterad: 05 SEP 2022 13:21 Skribent: Gunnar Lindberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gustavsbergs OK - Orientering
C/o Jan Lavén, Kvarntorpsvägen 15
13441 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info