Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
3 juni 2010 21:08 av Peter Andersson, Söders SOL

Jukola-träning

Tjena!

Är någon sugen på lite Jukola-träning är ni varmt välkomna till Makkar-kilpailu vid Flottsbro.

Inbjudan: www.soders.org/arrangemang/ol/2010/?Id=1179
Anmälan: eventor.orientering.se/Events/Show/1034

3 juni 2010 14:19 av marie öhlund

funktionäret till maran

Hej!
Vi har i klubben tidigare bestämt att vi skall bidraga med funktionäret till marathon den 5/6.
Åke har fått i uppdrag att försöka få ihop 15 frivilliga. Det är mycket svårt . De flesta har annat att göra. Till kommande år tycker jag att vi måste fundera på om vi skall åtaga oss liknande uppdrag.

2 juni 2010 21:10 av Jakob

SI-Pinne till Jukola!

Hej
Skall du med till Jukola? Ta med dig SI-pinnen! Centrum OK som arrangerar Centrum Team Sprint den 13:e augusti kör en kortversion av konceptet på färjan över. Två-mannalag och varje person springer två sträckor. Start 19:00. Det enda du behöver ta med dig är SI-pinnen. Mer info senare på vår hemsida (www.centrumok.se) och i Siljas terminal innan påstigning. Deltagandet är helt gratis!
Med vänliga hälsningar
Centrum OK

1 juni 2010 13:58 av Malungs OK Skogsmårdarna

3+3 29:e juni-4:e juli 2010

Kombinera Rikslägret med 3+3’s tävlingar som går Fre-Sön och går i år vid Pulsen. Flertalet av träningskartorna är offsettryckta. Vi har i år ca 600kontroller ute i terrängen och våra 12 banlägare har lagt nästan 150st unika banor. Kenneth Kajsajuntti har ritat Sälen kartan som nästan är 130 kvadratkilometer.
För den som inte vill springa finns det även Pre O, äventyrsbad, Bowling, gokart, fiske etc.
För mer info surfa in på www.3plu3.se

1 juni 2010 13:57 av Malungs OK Skogsmårdarna

Junior Camp Sälen 4-9 Juli 2010

Missa inte årets höjdpunkt!
Välplanerade träningar:
För att se vad det är för träningar som erbjuds gå in och läs mer på www.juniorcampsalen.se där har vi lagt upp PM för träningarna och redan nu kan du läsa om några av Thierry Gueorgious bästa tekniktips.
Roliga aktiviteter:
Äventyrsbad, Bowling, 3D Bio, Disco och mycket mer.
Förlängd anmälan till 15 Juni.

28 maj 2010 23:30 av Erik

Klubbträning

Leffe, det är en bra fråga som du tar upp! Jag förstår Dina funderingar kring meningen med allt jobb! Men ändå menar jag att vi MÅSTE ha kvar träningarna. Vi MÅSTE fortsätta hålla i våra orienteringsträningar! Innan vi lägger ner de, ska vi försöka svara på frågan: "Är vi fortfarande en orienteringsklubb, eller en vägstädnings- och sthlm-mara-funktionärsklubb bestående av föredetta orienterare?" Men även här: Vi är det förstnämda, fast har blivit en mycket liten sådan!

28 maj 2010 16:00 av LLALeif Strandberg

Klubbträning

Torsd.20/5 var vi 4st. på kl.trän.vid Bergvik. Torsd.27/5 vid Lagnöv. var vi 3st. 1 H21, 1H65, 1H85, var är ALLA.De läggs ner mycke jobb med banläggning,banpåtryck och ut o intagning av kontroller. Ska vi ha träningen kvar????

25 maj 2010 16:45 av Åsa Michaelsson

Landstingsmästare i orientering

Orienterare och landstingsanställd?
Nu kan du vara med och kämpa om en landstingsmästartitel i orientering. Den 10 juni är du välkommen till Kärrtorp IP där Stockholms Landstings Idrottsförbund - SLIF - tillsammans med IFK Tumba anordna det andra landsingsmästerskapet i orientering. För mer information och anmälan: www.slifiform.se

24 maj 2010 23:10 av Erik

Norrängen... fortsättning

..., vilket känns då golvet viker sig under fötterna. Några tavlor har börjat få mögelfläckar på papperet under glaset... det verkar sorgligt nog att gamla stugans sista dagar är nära... frågan är om det finns nånting värdefullt som ligger där förvarad, som någon vill rädda. Porslin tål ju som tur klimatet i stugan, vilket enligt mitt omdöme är huvudsaken!

24 maj 2010 23:05 av Erik

Norrängen slits av vanvård!

Jag var ute vid vår vackra, gamla klubbstuga med familjen idag. Vi njöt av solen och gav vår lilla dotter officiellt namnen Hilma Greta, med vatten på pannan från Norrängenporslinets vackra kanna... men klubbstugan såg dessvärre inte ut att må så bra längre: Förtaket framför entrén har tryckts ned så pass mycket, att jag fick böja upp den minst en decimeter, för att kunna öppna dörren. Där inne härskar en doft av mögel, och i entréhallen verkar golvbjälklaget ha börjat ruttna...

Postadress:
Gustavsbergs OK - Orientering
C/o Jan Lavén, Kvarntorpsvägen 15
13441 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info