Hoppa till sidans innehåll

Övriga aktiviteter


Häst- & Stallkurs söndag den 10 januari kl 12-14. 

Några gånger per år arrangeras en Häst & Stallkurs för våra elever och föräldrar. Du kanske är lite rädd, osäker eller bara vill friska upp dina kunskaper om hästen. Vi lär oss hästens beteende i stall och manegen, lär oss hur vi går in till hästen, lär oss sadla, tränsa och justera stigläder till våra barn och hur vi leder hästen. Allt för att du och ditt barn ska känna er trygga och säkra i hantering med hästen.
Samtidigt, fast med en annan ledare, har vi en kurs för våra barn. Barnen får lära sig borsta, kratsa hovar, sadla, tränsa, leda och lära sig hur en häst ”tänker” och reagerar. Allt för att barnen skall känna sig tryggare med sin häst. Kursen tar ca 1,5 timmar och ni bjuds på en liten fika (kaffe/saft och kaka).
Föräldrarkurs: pris 100 kr
Barnkurs:  pris 50 kr
Anmälan görs till This is a mailto link och avgiften betalas kontant på plats eller via swisch. 

Gustavsgårdens hoppclearround söndag den 7 juni 2020

Varje termin arrangerer Gustavsgårdens Ponnyklubb en hoppclearround. Elerverna får prova på hur det är att tävla i hoppning. Dessa tillställningar är mycket populära bland eleverna. Efter en "clearround" belönas man med en rosett! Föräldrar, släkt och vänner är välkomna att heja på! Fika serveras

  hopp


 Häst- och stalldagar

Flera dagar i veckan mellan kl 16-18 har vi häst och stallskötardagar. Du får då lära dig att ta hand om en ponny. Du får tex lära dig rykta, kratsa hovar, salda, tränsa, mocka, fixa foder etc, ja, allt som man gör när man har en egen ponny. 

Rekommenderad ålder från 10 år. 


 

uteritt sommar


Programridning/ridborgarmärket i dressyr söndag 17 maj 2020

Varje år arrangerar Gustavsgårdens Ponnyklubb en programridning. Eleverna får prova på hur det är att tävla i dressyr. Dessa tillställningar är mycket populära bland eleverna. Efter genomförd ritt belönas man med en rosett!

Föräldrar, släkt och vänner är välkomna att heja på! Fika serveras.

dinobildspel

Uppdaterad: 17 AUG 2018 09:04 Skribent: Åsa Bergqvist

Postadress:
Gustavsgårdens PK - Ridsport
Lerbergsvägen 76
43496 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0707533543
E-post: cristin@gustavsgarde...

Se all info