Hoppa till sidans innehåll

Våra hästar


 Ridskolans stjärnor

 

 
Asterix

Jag är en brun, vacker C-ponny valack. Kvick i benen, mjuk i munnen och känslig för små hjälper, därför trivs jag bäst med en lugn och mjuk ryttare. Blir jag rätt riden kan jag gå jättesnyggt i dressyren. Att hoppa och att galoppera på ängen älskar jag! Mot hindrerna har jag mycket sug eftersom jag tycker att det är så himla kul med hoppning.
Jag får ofta höra att jag är både söt och stilig, jag har en vacker sida förstår ni!
I min box kan jag se lite arg ut, det är bara för att jag tycker så mycket om min box och maten som ofta finns där. Mitt stall och min box är mitt hem, och i mitt hem vill jag ha lugn och ro.

 

 Dino

Alla älskar Dino! Han är ett riktigt charmtroll med glimten i ögat! Alltid vaken och med på allt vad som händer omkring honom. Dino älskar att stå i centrum och är en B-ponny med härlig framåtbjudning. 

 

 


 
Rosine

Jag heter Rosine och jag är en super gullig vit welshponny. Innan jag flyttade till Gustavsgården tävlade jag både i hoppning och mounted games. Jag är väldigt snäll inom ridningen och älskar att bli ompysslad och all slags uppmärksamhet.


 
Nellie

Mitt namn är Nellie och jag är en bedårande söt B-ponny welsh. Jag är pigg, känslig och älskar att hoppa!


Harry

Är en pigg och vaken liten gullig pony som älskar att hoppa, jag älskar uppmärksamhet och att bli ompysslad. Jag går bara med i den svarta gruppen och just nu rids jag av en ryttare som ska ut och tävla med mig.


 
Lisen

Jag heter Lisen och är ett litet D-ponny sto. Jag är väldigt välutbildad och har tävlat mycket i mina dagar, det älskar jag att göra! Jag har tävlat upp till LA dressyr och har varit med i division i dressyr och tävlat lite i hoppning. Jag har hög arbetsmoral och älskar att jobba, jag är alltid pigg och glad att rida!


princess
Perfection "Princess"

Princess är vad jag kallas för och jag är ett brunt C-ponny sto. Jag är en väldigt söt och pigg liten dam som tycker om att jobba och går mest med i de svårare grupperna. Precis som Lisen och Prinsen så bodde jag tidigare på Spekeröd ridklubb. Jag är mamma till Prinsen.
Perfections Magic "Prinsen"

Det är jag som är Princess avkomma, jag kallas för Prinsen och är född 2004. Jag har en häftig gulbrun färg. Jag har väldigt fina gångarter och tycker, liksom alla andra med mig, att jag är väldigt snygg! 

 

 Zingo

Zingo heter jag och jag är ett snällt B-ponnyruss. Jag flyttade in på stall Gustavsgården i slutet av sommaren 2013 och trivs jättebra här! Jag är lugn och trygg att rida och älskar att få uppmärksamhet av alla barn och vuxna!

 

 


 


Musse

Det är jag som är Musse. Jag är en snygg och lugn tinkerkorsning. Men ställer ni fram några hinder blir jag pigg och rapp, för hoppa älskar jag!

 

 Baccus

Jag heter Baccus och är en elegant welshponny. Jag är pigg, glad och älskar att visa upp mig. Innan jag flyttade in på Gustavsgården har jag varit tävlingponny i framför allt dressyr och har vunnit massor av tävlingar.

 

 

 


 


Svante

Jag är ett ädelt Gotlandsruss som tycker att hoppning är något av det roligaste som finns! Jag är en favorit bland dem som tycker att det är kul med lite fart och fläkt. Jag uppför mig alltid väl på ridbanan.

 

 


 
Mr Trigger

 Jag är en liten brun väldigt söt pony som är social och älskar uppmärksamhet, jag framåt i ridningen och tycker det är väldigt roligt med allt men speciellt hoppningen som jag tycker är extra roligt. 

 


 


Cleo

Jag heter Cleo och jag är en mycket välutbildad dam som tävlat en hel del, framför allt i dressyr men även i hoppning. Jag är mjuk, fin och snäll att rida och alla bara älskar mig! Jag är en D-ponny och går med i de lite mer rutinerade grupperna. 

 

 Vanity 

Vanity heter jag och är en ursöt och kelig liten B-ponny. Jag är en stjärna inom dressyren men hoppningen står jag gärna över. Jag tycker väldigt mycket om att bli klappd och kliad. 

 

 Missy

Jag heter Missy och är ett väldigt söt fux sto som älskar mat, jag är framåt i ridningen och tycker om allt. När ni kommer fram till min boxdörr så är jag väldigt pratglad och öronen alltid framåt. Lady

Mitt namn är Lady och jag är en snäll och bestämd dam. Jag är en D-ponny som gillar uppmärksamhet och tycker mycket om att bli pysslad med. Man kan aldrig få för mycket kel och beröm! 

 


 Jerry

Jag är en fin och väldigt stilig flugskimmel, som är söt och framåt i ridningen, att bli ompysslad är något jag tycker om. Jag är en stjärna på att hoppa. Det finns inget som säger att för mycket uppmärksamhet skadar en. 

 


Jeppson

Jeppson heter jag och jag är en stillig brun valack som är väldigt snäll inom ridningen. Tycker om all slags ridning och är lugn och trygg. Att bli ompysslad är något jag inte tackar nej till!

Uppdaterad: 17 AUG 2018 09:08 Skribent: Åsa Bergqvist

Postadress:
Gustavsgårdens PK - Ridsport
Lerbergsvägen 76
43496 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0707533543
E-post: cristin@gustavsgarde...

Se all info