Hoppa till sidans innehåll

HIF Klinten - Handikappidrott

Senaste nytt! 

Då var fotbolls säsongen över för i år!

 

HIF Klintens divison 1 gäng tog hem hela serien och knep till slut det efterlängtade guldet. En säsong där både ledare och spelare har kämpat väl för att lyckas att ta hem nya framgångar till föreningen.

 

HIF Klintens divison 2 gäng slutade på en 5:e plats efter en dag med hårt slit ute på planen. Vi vill härmed gratulera dem båda lagen för en otrolig insats och en väldigt bra fotbolls säsong. 

 HIF Klinten Special Olympics lag var i Österrike och representerade Sverige 2017.  Thimmy Wahlmans mål avgjorde utgången i sista matchen mot Lettland. 

Special Olympics Team Sweden tog hem guldmedaljen i Special Olympics World Winter Games Austria 2017.  

 

HIF Klintens hade sitt vinterläger i Bydalen Jämtland den 16 till 24 mars 2019.  Ett varm tack till sponsorerna Crafoordstiftelsen, Radiohjälpen och Hulda Peterssons fond.

Stort tack till Sparbanken Skåne som stödde vårt sommarläger på Hässleholmsgården! Nästa läger  blir den 2 till 4 augusti 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Aktuellt i Klinten

2018-08-12
 
2015-01-13
Finns det något vi missat som borde funnits med på hemsidan eller som är felaktigt? Tipsa oss så blir vi jätteglada! This is a mailto link
 
2014-02-26
Klinten har facebooksidor där man kan få svar på frågor och se mer om våra aktiviteter. Huvudsidan heter HIF Klinten och är en sluten grupp. Sedan har de flesta aktiviteterna ...

komplettass_logo

handihand logga vit   

 

  logga Kompis ass

 

 intersport logga

 

idrott för alla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

Samarbetspartners

skåneidrotten

 

 

logo

norräng

Postadress:
HIF Klinten - Parasport
Löjtnant Granlunds väg 12
28152 Hässleholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info