Hoppa till sidans innehåll

Klinten Kultur

affisch 2015

 

Klinten Kultur leds av Anna Ask. Trumverksamhet med sång och andra instrument kopplade till trummorna. Små föreställningar görs med trummor och ibland eld. I samband med föreställningar övning i scenkonst och uppträdande för publik.

Klinten Kultur började som ett femårigt projekt startat och lett av Ulrika Mickels Nord som siktade på att göra föreställningar av hög konstnärlig kvalité med ungdomar med autism i samarbete med högt renommerade professionella scenkonstnärer, Projeket avslutades år 2015.

År 2015 gjordes den sista och avslutande föreställningen Människohästar på Hovdala. Franska dansare, tre hästar en fransk välkänd dramatiker, två rutinerade svenska skådespelare, kostymör från Paris och en lika välrenommerad scenograf gjorde föreställningen tillsammans med ungdomarna med autism i Klinten Kultur och Ulrika Mickels Nord.  Trots att föreställningen i sig blev mycket lyckad i sig lockade förestöllningen väldigt lite publik och blev därför en stor bförlust. Med hjälp av bidrag från utomstående som ville stödja föreningen, egna pengar och ett förlustbidrag från kommunen lyckades Klinten klara den besvärliga situationen.

År 2014 gjorde Klinten Kultur föreställningen Nattdans på Hovdala som blev en spännande föreställning med trummor, eld, hästar och ungdomar med autism.

jonaskristofferjonnahansagnejoannaamandasandra

jonasjonnakruss

jonasimitten

joannaagneamanda

hans

Foton på elddansarna är tagna av fotojennique.

Klintenkultur

Ulrika Mickels Nord

Hemtele: 0451-533 16

Mobil:0706053316

Email: This is a mailto link

komplettass_logo

handihand logga vit   

 

  logga Kompis ass

 

 intersport logga

 

idrott för alla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

Samarbetspartners

skåneidrotten

 

 

logo

norräng

Postadress:
HIF Klinten - Parasport
Löjtnant Granlunds väg 12
28152 Hässleholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info