Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Matchreferat Majorna-HK Varberg. (20-27)

Alexander Gallo, vår käre spelande ledare var tyvärr tvungen att jobba och missade därför matchen. Det samma gällde vår fina tränare Mats Eskilsson som har fått känna på ett öde värre än digerdöden, en så kallad mansförskylning. Mina tankar går till dig.
Trots brist på ledare så lyckas vi samla laget mentalt och detta är mycket tack vare två starka profiler som tar tag i situationen, och reder upp allt det oklara... Björn Eliasson och Pontus Lindberg bra jobbat! De lyckades få upp moralen samt energin i laget och hade en stor del av kvällens succé. 
Väl inne på plan så möttes vi av ett gäng poängsugna göteborgare, som skulle ställa upp till kamp. Det dem inte hade räknat med var en vägg till försvar med ett gäng varbergare som inte låter någon passera… Därav av släpper vi in 7 mål i första halvlek och Albin Claesson storspelar. 
Vårt anfall var väl uppstyrt i första halvlek med giganten och a-lagsspelaren Pontus Lindberg som både gör mål och levererar pass som får oss att penetrera deras försvar. Målen är väl utspridda kring många i laget och vi sätter våra lägen från alla håll och kanter.

Andra halvlek så slappnar vi av och kostar på oss lite klantiga misstag. Försvaret var inte på tårna och gör det svårt för Erdin Caliskan som blev inbytt i målet. Trots det gör han en del klockrena räddningar.
Många missade pass, missade lägen och en del tekniska fel. Men trots detta så lyckas vi komma upp i en ledning på elva mål under ett tag. Måste faktiskt hylla Love Nordström även om det tar emot (då vi spelar på samma position). Han satsar 223% i varje läge och om det inte blev mål, så blev det blåst straff.

Om man summerar matchen så var den medioker, dock gör vi jobbet som krävs. Hade vi verkligen skärpt oss, så hade vi vunnit med betydligt mera. ALLA gör sitt jobb väl idag och vi var alla delaktiga i både målskyttet och vinsten.

Vill passa på att tack och hylla vår käre Olle Gordh som gjorde sin sista match denna säsong pga utlandsresa. Vi tackar för allt du har medfört in i laget och den inställningen du alltid haft på matcher!

Dagens kanon; Jakob Dalenbäck som kom från ingenstans och ställde upp som ledare under matchen.

Dagen kalkon; Albin Claessons kantskott som missade kortsidan.

Tyvärr har jag inte målskyttar från matchen.

Tack för mig, Rasmus Classon.

Inga nyheter är skapade

  

För alla barn som är sugna på att prova på handboll har vi vår populära Handbollskola för födda 2009-2012. En nyhet för i år är även en grupp för de allra minsta födda 2013-2016!

Läs mer här.

 

Stöd HK Varberg när du spelar och registrera ditt spelkort på oss!

Postadress:
HK Varberg - Handboll
Box 96
43222 Varberg

Besöksadress:
Falkenbergsgatan 5
43251 Varberg

Kontakt:
Tel: 034080959
E-post: kansli@hkvarberg.se

Se all info