Hoppa till sidans innehåll

Hagafors TK - Tennis

Framgångar i Mastersslutspelet Smålandstouren 2018 

Daniel Gustavsson vann slutspelet i Smålandstouren herrsingel. Finalen vann Daniel över Jörgen Andersson, Eksjö TF med 6-1, 7-6. Stort Grattis Daniel. 

 

 Hagafors TK 1965 - 2015

Hagafors TK firade 50 år lördagen den 30 januari 2016 med ett 35-tal deltagare. Ett flertal tal avlöste varandra, en presentation av alla deltagare gjordes och Anders Hildingsson höll i trådarna med frågesport, underfundigheter och prisutdelningar.

Svensk Tennis Syd representerades av Branko Shero Värnamo som delade ut utmärkelse till klubben och till fyra förtjänta funktionärer i klubben. Dessa var Valter Davidsson, Göran Rydstedt, Daniel Gustavsson och Claes-Göran Bertilsson.

Smålands Idrottsförbund/SISU Idrottsutbildarna representerades av ordföranden Roger Ödebrink som uppvaktade med blommor och ett standar till klubben.

Vaggeryds kommun representerade genom Kultur och Fritidsnämndens ordförande Ewa Magnusson som uppvaktade med blommor och en gåva till tennisutrustning.

Tabergsdalens TK uppvaktade med ett gäng tennisbollar som överlämnades av en "gammal" tennisprofil Lars-Göran Carlsson. 

Vaggerryds Tennisklubb uppvaktade genom Lars-Evert Eskilsson dels med blommor och en gåva men också med en egenhändigt skriven dikt som skapade muntrationer och eftertanke.

Ett stort tack till alla som gjorde festen till ett stort MINNE!

 

 

 

 

 

 

 

 

Klicka på länken sponsorer här ovan för att se vilka företag som stöder vår klubb!!

 

Nyheter från Hagafors

 

 

 

 

 


sydved

Postadress:
Hagafors TK - Tennis
Claes-Göran Bertilsson, Västkustvägen 15
31272 Skummeslövsstrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info